Boudoir

Boudoir fotografie is niet alleen een cadeautje voor jezelf, ook is het een krachtige ervaring in meerdere opzichten.

 

Veel vrouwen merken dat het zelfvertrouwen wat ze krijgen van zo’n reportage, ook naderhand blijft hangen, waardoor ze zich krachtiger voelen omdat ze zichzelf uit hun comfort zone hebben gedwongen. Het verleggen van je grenzen laat je zien hoe sterk je bent, wat zal resulteren in andere veranderingen in je leven.

 

Soms verliezen we als vrouwen onze sexyness tijdens ons dagelijks leven met kinderen, stress en werk. Ook krijgen we veel op ons bordje vanuit de (sociale) media, waardoor veel vrouwen zelfvertrouwen verliezen en twijfelen aan zichzelf.

Niemand is perfect, we zijn allemaal uniek met onze eigen imperfecties. Altijd hoor ik weer “ik ga een shoot doen als ik ben afgevallen”. Ik leg je gewicht niet vast, ik leg de mooie persoon die jij bent vast op dit moment in je leven. Ik zie moeders worstelen met zichzelf omdat ze niet kunnen accepteren dat hun lichaam verandert. Ik zie jonge meisjes zich blind staren op sociale media naar valse verwachtingen over hoe ze eruit zouden moeten zien. Ik zie vrouwen in hun veertiger en vijftiger jaren die bang zijn om ouder te worden en zich constant vergelijken met jonge meiden, zo zonde! We zitten allemaal in verschillende fases van het leven, we moeten waarderen waar we geweest zijn en wie we nu zijn, leef in het heden en wees lief voor jezelf.

Vier gewoon dat je bent wie je bent, want we zijn allemaal mooi!

  • Instagram

FAQ

Moet je hier ervaring voor hebben?


Zeker niet! Ik fotografeer alle vrouwen, met en zonder ervaring. En meestal is dat meer zonder dan met ervaring ;) Ik begeleid je, en vertel je wat je moet doen.
Waarom visagie?


Ik kan me voorstellen dat wanneer je nooit make-up draagt je dit misschien niet meteen heel aantrekkelijk vindt. Maar de visagiste waarmee ik werk past de make-up en het haar helemaal aan naar jouw wens. Houd je niet van veel make-up? Dan zal ze dit heel natuurlijk en neutraal opbrengen. Het meest belangrijk is dat jij jezelf blijft! Ik zou voor visagie erbij kiezen omdat het gewoon op de foto net iets verzacht, mooier uitkomt. Maar het hoeft niet!
Ik twijfel of het wel mooi is met mijn maten


Jazeker! Alle vrouwen zijn hiervoor geschikt. Dus twijfel niet langer! We willen juist dat maatschappelijke beeld uit ons hoofd. Ja jij bent zeker geschikt voor deze reportage ongeacht jouw kledingmaat. Of je nou groot, klein, blond, brunette, striae hebt of niet, laat het je niet in de weg staan! Ik fotografeer ALLE vrouwen. Dus ook jou :)
Hoe lang duurt zo'n shoot


Gemiddeld gezien 1,5 - 2 uur. Maar met visagie, koffie en thee ben je in totaal wellicht zo'n 3 uur kwijt. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt. We drinken dus ook eerst even wat en nemen echt de tijd voor de shoot zelf!
Mag er iemand meekomen?


Dat mag. Stel je wil graag wat foto's met je partner dan kan dat. Maar wanneer ik jou alleen ga fotograferen dan zijn we echt alleen met zijn tweeen. Ik wil dat je je ontspannen voelt, nergens voor schaamt en dat je je op je gemak voelt om je te laten gaan.
Wat neem ik zelf mee?


Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik een mooie garderobe ga verzamelen in alle maten. Maar dat is nu nog niet het geval. Je shopt dus je eigen lingerie waar je je goed in voelt voor de reportage. Denk ook na over andere kleding waar je je sexy in voelt, truien, t-shirts, crop-shirts, lange sokken, kniekousen enzovoort. Dit zijn maar ideeen! Neem mee wat bij jou past en waar jij je comfortabel en mooi in voelt.
Moet ik helemaal naakt poseren?


Zeer zeker niet! Dat is echt helemaal aan jouzelf. Je beslist zelf of je dat wil of niet. Denk er wel goed over na, Dat je achteraf geen spijt krijgt. Maar die keuze blijft altijd aan jou. ik zal suggesties doen, en wanneer jij iets niet wil, dan doen we dat niet.
Is jouw studio makkelijk te bereiken?


Jazeker. Mijn studio ligt aan de snelweg in Middelburg, Zeeland en je kunt er gratis parkeren. Ben je met het openbaar vervoer? Dan kan ik je even van en naar de trein brengen wanneer ik dit van te voren weet :) Is het best ver weg? De stad van Middelburg is echt leuk! Je kunt er een dagje weg van maken, of misschien een weekendje zeeland? ;)
Komen mijn foto's online?


Als jij aangeeft dit niet te willen, dan komen jouw foto's zeker niet online. Natuurlijk vind ik het mooi wanneer ik iets mag delen, waarschijnlijk ben jij bij mij terecht gekomen door het zien van mijn foto's. Maar wanneer je dit niet wil, zal ik dat ook nooit doen. Jouw privacy is voor mijn het meest belangrijk.

Prijzen


Een boudoir reportage kost 350 euro

Wat krijg je voor deze prijs?

 

- 1,5 -2 uur fotograferen

- Professioneel bewerkte foto's

Visagie en haar (optioneel + 50 euro)

- 7 digitale hr foto's (galrij bestaat uit 10-15 foto's, extra foto's kunnen worden aangekocht)

Je betaalt 150 euro vooraf en 200 euro achteraf.

 

Wanneer je de reportage boekt gaan we samen kijken naar welke lingerie mooi is, Wat je minder mooi vindt aan jezelf en wat je juist heel mooi vindt. 

Deze reportage is een cadeautje voor jezelf. Ik wil daar dan ook de tijd voor nemen en zorgen dat je je op je gemak voelt, dat je je mooi voelt. Je kunt je haar en make-up laten doen en daarna gaan we starten met fotograferen en samen kijken waar je je comfortabel bij voelt. Ik zal de poses voordoen, we maken er een gezellige leuke en ontspannen reportage van.

LIEVE WOORDEN

“Jody is een hele fijne en professionele vrouw die echt oog heeft voor de persoon/personen op de foto. Daar is het resultaat ook naar als iedereen zich comfortabel voelt komen de goede punten ook zichtbaar naar voren!"

- KATJA

"Lieve Jody, dank voor deze prachtige foto's. Het geeft mijn zo'n verschrikkelijke boost zelf vertrouwen.vDat ik er zo mooi uit kan zien!! Waar ik eerst dacht dat de fotoshoot  mogelijk ongemakkelijk kon zijn was het eigenlijk heel snel gezellig! Jij maakt het luchtig waardoor ik goed kon ontspannen. Dank hiervoor!"

- JOSJE

008Jodydeijnenphotography_Susan_fotograa

Body Positivity Project

 
JDP_9924_fotograafzeeland_.jpg

Body Positivity Project

Voor mijn nieuwe project ben ik op zoek naar vrouwen in alle soorten en maten. 

Waarom?

In mijn werk kom ik (helaas) veel onzekerheid tegen. Vrouwen die net mama zijn geworden en het liefste alles willen verbergen. Vrouwen die zichzelf te zwaar vinden, te klein, te groot, geen grote borsten, geen billen, te dikke buik, striae, rimpels, niet tevreden zijn met hun bovenarmen enzovoort. En waarom? Omdat we in deze maatschappij doodgegooid worden met fitgirls, slanke meiden, in reclames, op tv, op social media en noem het maar op. En dat ben ik zat!  Want ieder type vrouw zou normaal moeten zijn. Een van de redenen dat ik begonnen ben met boudoir fotografie. Maar een andere reden is, dat ikzelf enorm heb geworsteld met onzekerheden. Dit omdat ik als jonge puber jarenlang een huidziekte heb gehad, waardoor ik altijd anders was dan anderen, in een hele kwetsbare periode, wat de nodige pesterijen met zich meebracht. Inmiddels, na jarenlange therapie en hard werken aan mijzelf, accepteer ik wie ik ben, hou ik van mezelf en van mijn lichaam (op wat normale klaag momenten na ;) ). Ben ik niet meer onzeker en voel ik me vrij. En dit gun ik iedere vrouw! Want het is zo zonde om je zo gevangen te voelen in je eigen lichaam.

Want al het bovenstaande, alle onzekerheden die we hebben, zou normaal moeten zijn. Daar zou je niet over moeten nadenken, twijfelen. We moeten allemaal tevreden kunnen zijn met hoe we eruit zien. Of je nou slank bent, of niet. Of je striae hebt, of niet. Of je grote of kleine borsten hebt, grote billen, of niet. ALLES zou normaal moeten zijn. Want wanneer je echt gaat kijken, dan is de realiteit dat er vrouwen in alle soorten en maten zijn. We moeten trots gaan worden op onze lichamen na de bevalling. Want hoe bijzonder is het dat jij 9 maanden lang je kindje hebt gedragen? DAT zou bijzonder moeten zijn, en niet het feit dat je zo snel mogelijk weer de oude bent, met een zo goed mogelijk figuur.

Doel

Laten zien hoe mooi echte vrouwen zijn. Het normaliseren van alle lichamen! Zodat vrouwen minder onzeker gaan zijn over hoe zij eruit zien. Zodat jongeren leren wat echt is, en wat normaal is. Het mooiste doel wat ik zou kunnen bereiken, is dat vrouwen trots naar zichzelf kijken en van hun eigen lichaam gaan houden. 

Wat?

Wanneer je je aanmeldt ga je ermee akkoord dat de foto's (in overleg, altijd!) op mijn boudoir instagram pagina worden gedeeld. Ik wil namelijk graag aan de buitenwereld laten zien dat vrouwen in alle soorten en maten normaal zijn, en daar aandacht voor vragen. 

Vind je het spannend? Eng? Ben je onzeker? Dat snap ik! Je gaat iets heel kwetsbaars doen. Mocht je hierover willen praten, meer willen weten en heb je de behoefte aan meer informatie, dat mag je mij een appje sturen: 06 11 50 96 94

Ik zal zo'n 5 foto's in de galerij zetten, waaruit jij de mooiste mag kiezen, deze krijg je van mij als dank. De reportage is uiteraard kosteloos, en mocht je meer foto's willen dan vraag ik daar nog wat voor. 

ALL BODIES WELCOME

Ik zoek vrouwen die dit willen, omdat ze het zat zijn om onzeker te zijn. Vrouwen die uit hun comfort zone durven te stappen. Vrouwen die, net als ik, een statement willen maken. Vrouwen die niet meer onzeker willen zijn over hun lichaam en een stap willen gaan zetten om in de toekomst van hun lichaam te gaan houden en te gaan accepteren dat ze perfect zijn, zoals ze zijn. Vrij zijn!

Wil jij dit met mij aangaan? Meld je dan via onderstaand formulier aan.

Yes! Let's work together and make a change.

Scroll down

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694