Boudoir

Boudoir fotografie is niet alleen een cadeautje voor jezelf, ook is het een krachtige ervaring in meerdere opzichten.

 

Veel vrouwen merken dat het zelfvertrouwen wat ze krijgen van zo’n reportage, ook naderhand blijft hangen, waardoor ze zich krachtiger voelen omdat ze zichzelf uit hun comfort zone hebben gedwongen. Het verleggen van je grenzen laat je zien hoe sterk je bent, wat zal resulteren in andere veranderingen in je leven.

 

Soms verliezen we als vrouwen onze sexyness tijdens ons dagelijks leven met kinderen, stress en werk. Ook krijgen we veel op ons bordje vanuit de (sociale) media, waardoor veel vrouwen zelfvertrouwen verliezen en twijfelen aan zichzelf.

Niemand is perfect, we zijn allemaal uniek met onze eigen imperfecties. Altijd hoor ik weer “ik ga een shoot doen als ik ben afgevallen”. Ik leg je gewicht niet vast, ik leg de mooie persoon die jij bent vast op dit moment in je leven. Ik zie moeders worstelen met zichzelf omdat ze niet kunnen accepteren dat hun lichaam verandert. Ik zie jonge meisjes zich blind staren op sociale media naar valse verwachtingen over hoe ze eruit zouden moeten zien. Ik zie vrouwen in hun veertiger en vijftiger jaren die bang zijn om ouder te worden en zich constant vergelijken met jonge meiden, zo zonde! We zitten allemaal in verschillende fases van het leven, we moeten waarderen waar we geweest zijn en wie we nu zijn, leef in het heden en wees lief voor jezelf.

Vier gewoon dat je bent wie je bent, want we zijn allemaal mooi!

  • Instagram

Prijzen


Een boudoir reportage kost 350 euro

Wat krijg je voor deze prijs?

 

- 1,5 -2 uur fotograferen

- Professioneel bewerkte foto's

Visagie en haar (optioneel + 50 euro)

- 7 digitale hr foto's (galrij bestaat uit 10-15 foto's, extra foto's kunnen worden aangekocht)

Je betaalt 150 euro vooraf en 200 euro achteraf.

 

Wanneer je de reportage boekt gaan we samen kijken naar welke lingerie mooi is, Wat je minder mooi vindt aan jezelf en wat je juist heel mooi vindt. 

Deze reportage is een cadeautje voor jezelf. Ik wil daar dan ook de tijd voor nemen en zorgen dat je je op je gemak voelt, dat je je mooi voelt. Je kunt je haar en make-up laten doen en daarna gaan we starten met fotograferen en samen kijken waar je je comfortabel bij voelt. Ik zal de poses voordoen, we maken er een gezellige leuke en ontspannen reportage van.

LIEVE WOORDEN

- KATJA

- JOSJE

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694