Boudoir

Boudoir fotografie is niet alleen een cadeautje voor jezelf, ook is het een krachtige ervaring in meerdere opzichten.

 

Veel vrouwen merken dat het zelfvertrouwen wat ze krijgen van zo’n reportage, ook naderhand blijft hangen, waardoor ze zich krachtiger voelen omdat ze zichzelf uit hun comfort zone hebben gedwongen. Het verleggen van je grenzen laat je zien hoe sterk je bent, wat zal resulteren in andere veranderingen in je leven.

 

Soms verliezen we als vrouwen onze sexyness tijdens ons dagelijks leven met kinderen, stress en werk. Ook krijgen we veel op ons bordje vanuit de (sociale) media, waardoor veel vrouwen zelfvertrouwen verliezen en twijfelen aan zichzelf.

Niemand is perfect, we zijn allemaal uniek met onze eigen imperfecties. Altijd hoor ik weer “ik ga een shoot boeken als ik ben afgevallen”. Ik leg je gewicht niet vast, ik leg de mooie persoon die jij bent vast op dit moment in je leven. Ik zie moeders worstelen met zichzelf omdat ze niet kunnen accepteren dat hun lichaam verandert. Ik zie jonge meisjes zich blind staren op sociale media naar valse verwachtingen over hoe ze eruit zouden moeten zien. Ik zie vrouwen in hun veertiger en vijftiger jaren die bang zijn om ouder te worden en zich constant vergelijken met jonge meiden, zo zonde! We zitten allemaal in verschillende fases van het leven, we moeten waarderen waar we geweest zijn en wie we nu zijn, leef in het heden en wees lief voor jezelf.

Vier gewoon dat je bent wie je bent, want we zijn allemaal mooi!

  • Instagram
006JDP_jody_boudoir_fotograafzeeland_.jp

FAQ

Moet je hier ervaring voor hebben?


Zeker niet! Ik fotografeer alle vrouwen, met en zonder ervaring. En meestal is dat meer zonder dan met ervaring ;) Ik begeleid je, en vertel je wat je moet doen.
Waarom visagie?


Ik kan me voorstellen dat wanneer je nooit make-up draagt je dit misschien niet meteen heel aantrekkelijk vindt. Maar de visagiste waarmee ik werk past de make-up en het haar helemaal aan naar jouw wens. Houd je niet van veel make-up? Dan zal ze dit heel natuurlijk en neutraal opbrengen. Het meest belangrijk is dat jij jezelf blijft! Ik zou voor visagie erbij kiezen omdat het gewoon op de foto net iets verzacht, mooier uitkomt. Maar het hoeft niet!
Ik twijfel of het wel mooi is met mijn maten


Jazeker! Alle vrouwen zijn hiervoor geschikt. Dus twijfel niet langer! We willen juist dat maatschappelijke beeld uit ons hoofd. Ja jij bent zeker geschikt voor deze reportage ongeacht jouw kledingmaat. Of je nou groot, klein, blond, brunette, striae hebt of niet, laat het je niet in de weg staan! Ik fotografeer ALLE vrouwen. Dus ook jou :)
Hoe lang duurt zo'n shoot


Gemiddeld gezien 1,5 - 2 uur. Maar met visagie, koffie en thee ben je in totaal wellicht zo'n 3 uur kwijt. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt. We drinken dus ook eerst even wat en nemen echt de tijd voor de shoot zelf!
Mag er iemand meekomen?


Nope! Onaardig he? ;) Deze reportage is echt alleen voor jezelf! Ik wil dat je je ontspannen voelt, nergens voor schaamt en dat je je op je gemak voelt om je te laten gaan.
Wat neem ik zelf mee?


Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik een mooie garderobe ga verzamelen in alle maten. Maar dat is nu nog niet het geval. Je shopt dus je eigen lingerie waar je je goed in voelt voor de reportage. Denk ook na over andere kleding waar je je sexy in voelt, truien, t-shirts, crop-shirts, lange sokken, kniekousen enzovoort. Dit zijn maar ideeen! Neem mee wat bij jou past en waar jij je comfortabel en mooi in voelt.
Moet ik helemaal naakt poseren?


Zeer zeker niet! Dat is echt helemaal aan jouzelf. Je beslist zelf of je dat wil of niet. Denk er wel goed over na, Dat je achteraf geen spijt krijgt. Maar die keuze blijft altijd aan jou. ik zal suggesties doen, en wanneer jij iets niet wil, dan doen we dat niet.
Is jouw studio makkelijk te bereiken?


Jazeker. Mijn studio ligt aan de snelweg in Middelburg, Zeeland en je kunt er gratis parkeren. Ben je met het openbaar vervoer? Dan kan ik je even van en naar de trein brengen wanneer ik dit van te voren weet :) Is het best ver weg? De stad van Middelburg is echt leuk! Je kunt er een dagje weg van maken, of misschien een weekendje zeeland? ;)
Komen mijn foto's online?


Als jij aangeeft dit niet te willen, dan komen jouw foto's zeker niet online. Natuurlijk vind ik het mooi wanneer ik iets mag delen, waarschijnlijk ben jij bij mij terecht gekomen door het zien van mijn foto's. Maar wanneer je dit niet wil, zal ik dat ook nooit doen. Jouw privacy is voor mijn het meest belangrijk.

Prijzen


Een boudoir reportage kost 350 euro

Wat krijg je voor deze prijs?

 

- 1,5 -2 uur fotograferen

- Professioneel bewerkte foto's

- 7 digitale hr foto's (galrij bestaat uit 10-15 foto's, extra foto's kunnen worden aangekocht)

Optioneel:

Visagie en haar (+ 60 euro)

Je betaalt 150 euro vooraf en 200 euro achteraf.

 

Wanneer je de reportage boekt gaan we samen kijken naar welke lingerie mooi is, Wat je minder mooi vindt aan jezelf en wat je juist heel mooi vindt. 

Deze reportage is een cadeautje voor jezelf. Ik wil daar dan ook de tijd voor nemen en zorgen dat je je op je gemak voelt, dat je je mooi voelt. Je kunt je haar en make-up laten doen en daarna gaan we starten met fotograferen en samen kijken waar je je comfortabel bij voelt. Ik zal de poses voordoen, we maken er een gezellige leuke en ontspannen reportage van.

LIEVE WOORDEN

“Jody is een hele fijne en professionele vrouw die echt oog heeft voor de persoon/personen op de foto. Daar is het resultaat ook naar als iedereen zich comfortabel voelt komen de goede punten ook zichtbaar naar voren!"

- KATJA

"Lieve Jody, dank voor deze prachtige foto's. Het geeft mijn zo'n verschrikkelijke boost zelf vertrouwen.Dat ik er zo mooi uit kan zien!! Waar ik eerst dacht dat de fotoshoot  mogelijk ongemakkelijk kon zijn was het eigenlijk heel snel gezellig! Jij maakt het luchtig waardoor ik goed kon ontspannen. Dank hiervoor!"

- JOSJE

008Jodydeijnenphotography_Susan_fotograa
 
ineedto.png
Yes! Let's work together and make a change.

Thanks for submitting!