Wil jij genoeg content hebben om te delen op social media, te gebruiken voor facebook en eventueel jouw website? Ik kan deze content voor jou verzorgen!

Wat?

We bespreken eerst wat jij wil, waarin ik jou tips kan geven. Ik maak foto's die bij elkaar passen. In jouw stijl! Kleuren die bij elkaar passen. Bij jouw huisstijl, website, wat je uitstraalt en vooral bij jouzelf en jouw bedrijf. Deze foto's kun je gebruiken voor je website, social media, visitekaartjes enzovoort.

Een gevarieerde galerij van 40 foto's. portret foto's, behind the scene foto's, detail foto's!

Na de reportage kies je jouw favoriete foto's uit en daarbij kies je jouw pakket.

Waar?

Ik heb een hele mooie grote daglicht studio waar we foto's kunnen maken. Maar het is natuurlijk ook leuk wanneer ik op jouw werkplek kom fotograferen! Weet je zelf een toffe locatie? Dan kan dat ook :)

Waarom?

Wanneer je een website hebt wil je dat klanten blijven kijken. Foto's zijn daarin van belang! Wil je wat meer van jezelf laten zien? Dan kun je deze foto's inzetten voor social media. Sinds ik meer ben gaan posten over mezelf, wie ik ben, groeien mijn volgers elke dag! Klanten vinden het fijn om te weten wie er achter dat bedrijf zit. Wil jij meer zichtbaar zijn op social media? Dan is het belangrijk dat je content deelt dat professionaliteit uitstraalt, laat zien wie jij bent, en waar je bedrijf voor staat. 

We want to know

who you are

Prijzen

Dit is de prijs van de reportage zelf. Het pakket en het aantal foto's kies je daarna.

Kosten reportage: €75 euro

-

Pakket 1 - €100: 15 digitale HR foto's

Pakket 2 - €150: 20 digitale HR foto's

Pakket 3 - €200: Gehele galerij 

Excl. reiskosten