3.png

WELKOM IN MIJN PAGINA VOOR FOTOGRAFEN

 

In mijn webshop vind je e-books, actionsets & mijn populaire Lightroom presets voor op je mobiel! Wil je meteen alle producten overzichtelijk zien? Ga dan naar mijn webshop.

Shop je favoriete preset!

DESKTOP PRESETS

De finishing touch van jouw foto! Creëer een snellere workflow en consistentie in je nabewerking met deze presets. Voor de hobby en professionele fotograaf heb ik maanden gewerkt aan het creëren van presets die ik overigens zelf voor al mijn werk gebruik!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek ze hier!

Ik heb verschillende presets voor verschillende foto's. Licht, Donker, Hazy, Moody, Contrast enzovoort. Deze presets kun je in 1 klik gebruiken! Download de Lightroom app op je telefoon en ga aan de slag! 

Je foto's in een keer omzetten tot een mooie zwart-wit foto!

1.png

Keuze uit veel verschillende presets, voor maar een kleine prijs!

Nog Vragen?

2.png
E-book geboorte fotografie

Ben je net begonnen met het fotograferen van bevallingen of wil je ontdekken of geboortefotografie wat voor je is? Deze hand-out is een handige guide voor zowel de beginnende fotograaf als de professionele fotograaf.

4.png
E-book newborn fotografie

Een handige handout met alle tips en tricks over newborn fotografie. 

JDP_9380_fotograafzeeland_.jpg
 

Dit eBook geeft een inzicht in hoe je zakelijk kunt groeien door middel van social media! Hoe kun je je Instagram account nou zo beheren, dat je de juiste doelgroep en dus jouw klanten gaat aantrekken? Ik heb al mijn tips & tricks opgeschreven! En deze deel ik graag met anderen!

let's create something

beautiful

Wil je alle items in de shop bekijken? Ga dan naar mijn webshop!