VOOR MEER INFORMATIE:

LEES OOK:

INFORMATIE AANVRAGEN

Bedankt! Bericht verzonden.

FOTOGRAAF ZEELAND

Jody Deijnen is dé specialist fotograaf in Zeeland die foto’s maakt die je raken en je doen verlangen naar meer.

 

Kwalitatieve foto’s maken je nieuwsgierig naar de achterliggende boodschap, doen je verlangen naar wat komen gaat of herinneren je aan een bijzondere gebeurtenis. Jody Deijnen houdt van spontane foto’s, zij is een spontaan persoon.

 

Als het gaat om familiefoto’s is Jody Deijnen gek op baby’s en kinderen. Ze heeft een grote interesse in alles wat met zwangerschap en geboorte te maken heeft.

Een fotograaf in Zeeland met passie foto’s zijn van onschatbare waarde. Een foto is een herinnering die je voor het leven vastlegt. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een wereld zonder foto’s kunnen we ons vandaag de dag niet meer indenken. Hoe maak je nou eigenlijk een kwalitatieve foto die zich onderscheidt van alle andere foto’s? De alles verbindende factor in mijn werk en fotografie is spontaniteit. Wat ik belangrijk vind als fotograaf in Zeeland, is dat ik de Zeeuwse omgeving en de mensen goed ken en dat in een geweldige foto kan plaatsen.  

Pak je meest spontane foto er maar eens bij!

De herinnering van het huis, die oude tuin waar je in opgegroeid bent, wat een geweldige foto’s he? Wil je meer spontane foto’s? Neem dan snel contact op:

Dicht bij jou in de buurt, de beste fotograaf in Zeeland? Je kunt mij inhuren als je waardevolle foto’s wilt hebben. Vaak bestaat er maar één kans om iets vast te leggen en laat ik daar nou juist goed in zijn. Ben je benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt me bereiken op het telefoonnummer 0681212812.

PUUR

ONGEDWONGEN

ONTSPANNEN