top of page

familie fotograaf zeeland
 

JODY DEIJNEN
FAMILIE FOT
OGRAFIE

 

Mijn naam is Jody Deijnen, ik ben een Zeeuwse fotografe en ben gespecialiseerd in geboorte, zwangerschap, newborn, familie & boudoir fotografie.

Vanuit mijn serene, witte studio in Middelburg zorg ik met mijn fotografie dat kostbare momenten niet alleen in het geheugen worden gegrift, maar ook tastbaar worden gemaakt. 

Logo Fotograaf Jody Deijnen

familie • newborn  zwangerschap • geboorte • boudoir

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT,
GEBOORTE & NEWBORN FOTOGRAFIE

 

In mijn werk focus ik me op pure schoonheid van de persoon die ik fotografeer. Met mijn passie en eigen stijl, leg ik onvergetelijke momenten vast. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meerdere malen in de prijzen ben gevallen bij grote internationale fotografiewedstrijden.

Ook heb ik meerdere geboortes in binnen- en buitenland mogen vastleggen. Ik heb zo een flinke dosis ervaring mogen opdoen als geboortefotografe. Naast fotoshoots bied ik ook met plezier verschillende fotografie cursussen (online en in de studio in Middelburg) aan waarin ik mijn ervaring deel met beginnende of ervaren fotografen. 

jodydeijnenphotography__0571.jpg
DSC00529.jpg
jodydeijnenphotography__0718.jpg
FOTOSHOOT GEZIN
FOTOGRAFIE CURSUS
CONTACT

Hier vind je informatie over alle reportages die ik aanbied zoals, zwangerschap, geboorte en newborn fotoshoots.

Fotografie workshops, 1 op 1 trainingen & trajecten. Wil je van mij leren? Ik help je met veel enthousiasme en liefde.

Heb je vragen over familie fotoshoots of fotografie cursussen? Neem gerust contact met mij op! Ik help je graag.

Shadow on Concrete Wall

FOTOGRAFIE AWARDS
 

Wanneer er tijd voor is doe ik graag mee met nationale en internationale fotowedstrijden. Zo heb ik ook al een aantal mooie prijzen gewonnen met newborn foto's en geboortefotografie. 

 

Met trots deel ik deze fotografie awards natuurlijk graag op mijn website.

Fotografie awards
jodydeijnenphotography__0254.jpg

FOTOSHOOT REVIEWS
 

"Jody zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en ze weet perfect het juiste moment vast te leggen. Voor altijd blij met de prachtige foto's!" - Leoni

"Jody is een super leuke spontane meid, die je echt op je gemak laat voelen. Foto's door haar laten maken is daardoor erg leuk en relaxed! Niet onbelangrijk te vermelden is dat de foto's die zij maakt ontzettend mooi zijn!" - Eva

"Super fijne cursus gehad! Alles werd heel duidelijk uitgelegd en daardoor vind ik fotograferen nu super leuk om te doen. Mijn kwaliteit van foto's worden steeds beter en ik word blijer met het eindresultaat. Ik zou zeker een fotografiecursus aanraden!" - Esmee

Fotoshoot reviews

WORKSHOPS VOOR FOTOGRAFEN

Wil je meer leren over fotografie? Ik help jou graag! Bekijk hier mijn aanbod! :)

9.png
3.png

JE FOTO'S BEWERKEN IN 1 KLIK

En daar hoef je geen fotograaf voor te zijn! Ik heb presets ontwikkelt voor je mobiel. Wil jij jouw foto's bewerken op je mobiel? Bekijk dan mijn aanbod voor de Lightroom app! Foto's bewerken in een handomdraai ;)

BOUDOIR FOTOSHOOT

 

Boudoir fotografie is niet alleen een cadeautje voor jezelf, ook is een boudoir shoot een krachtige ervaring in meerdere opzichten.

Soms verliezen we als vrouwen onze sexy-ness tijdens ons dagelijks leven met kinderen, stress en werk. Ook krijgen we veel op ons bordje vanuit de (sociale) media, waardoor veel vrouwen zelfvertrouwen verliezen en twijfelen aan zichzelf.

 

Veel vrouwen merken dat het zelfvertrouwen wat ze krijgen van zo'n boudoir raportage ook naderhand blijft hangen, waardoor ze zicht krachtiger voelen omdat ze zichzelf uit hun comfort zone hebben gehaald. Het verleggen van je grenzen laat je zien hoe sterk je bent, wat zal resulteren in andere positieve veranderingen in je leven.

Boudoir fotografie
kind fotografie
newborn fotoshoot baby zeeland
fotostudio middelburg zeeland
familie fotograaf middelburg
zwangerschap fotografie
newborn fotoshoot
geboortefotografie familiefoto baby
logozonderrand.png
bottom of page