Geboorte

Geboortefotografie. Het komt steeds vaker voor. Waarom zou je iemand foto's laten nemen tijdens zo'n intiem en belangrijk moment? Juist omdat het zo'n belangrijk moment is. Wat is er nu mooier dan het vastleggen van de eerste momenten op de wereld van jullie baby? De eerste momenten samen?

 

Veel moeders beleven de bevalling in een soort roes. Tijdens newbornshoots hoor ik vaak dat ze veel kwijt zijn van de bevalling. Ze weten niet meer wat er om hen heen gebeurd is en wat er precies gezegd en gedaan is. Hoe fantastisch is het om achteraf, als je hersteld bent van deze ervaring, kan terugkijken? De eerste emotionele momenten. Het moment dat jullie baby geboren wordt en op mama's borst gelegd wordt. De eerste momenten samen.

 

Naast de geboorte fotografeer ik ook mooie details, prachtige momenten tussen jou en je partner tijdens de weeën, en ik noteer leuke quotes. Wanneer er iets gezegd wordt, wat er gebeurde en hoe laat. Ook kan ik na de geboorte wat langer blijven om de eerste momenten met bijvoorbeeld een grote broer of zus of andere familieleden vast te leggen, het meten en wegen, het aankleden. Ik kan me voorstellen dat het apart is om een vreemd persoon aanwezig te hebben bij zo'n intiem moment. Daar ben ik me erg van bewust. Daarom denk ik dat het belangrijk is om hier op een professionele manier mee om te gaan. Vertrouwen en integriteit heb ik hoog in het vaandel staan.

 

Ik zal proberen alle prachtige momenten vast te leggen, maar ik zal altijd proberen onzichtbaar aanwezig te zijn. Ik ben aanwezig, maar zal voornamelijk op de achtergrond fotograferen. Ik wil jullie prachtige foto’s meegeven, maar zal er ook voor zorgen dat ik niemand stoor met mijn aanwezigheid. Daarnaast wil ik geen volslagen vreemde zijn. Daarom komen jullie, wanneer jullie beslissen een geboortefotograaf in te huren, bij mij op intake. Tijdens deze intake kunnen jullie mij alle vragen stellen die je wilt en kunnen jullie alle wensen doorgeven. Tijdens dit gesprek zullen jullie mij beter leren kennen en ik zal jullie beter leren kennen.

 

Zodra jullie beslissen dat ik de geboorte zal gaan vastleggen ben ik vanaf 38 weken 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Dit betekent dat ik mijn telefoon altijd bij me heb, ik zal veel contact hebben met de aanstaande moeder of vader tijdens de zwangerschap, zal altijd mijn camera bij me hebben, batterijen zijn altijd opgeladen, geheugenkaartjes zijn leeg, ik zal niet ver van huis gaan in deze periode en ik zal geen wijntjes drinken ;). Ook zal ik andere klanten die een sessie geboekt hebben in deze periode inlichten dat er een mogelijkheid is dat ik hun sessie zal moeten verzetten in het geval dat de bevalling start.

56906440_002_JDP_AFNS.jpg
56906439_001_JDP_AFNS.jpg
Voor alle informatie en prijzen kun je hieronder mijn brochure downloaden. Heb je vragen?
Ik beantwoord ze graag!
Download brochure & prijzen