top of page

Familie Fotograaf &
FOTOGRAFIE CURSUSSEN

'Foto's onthouden wat mensen vergeten'

Welkom bij Jody Deijnen Photography

In mijn werk focus ik me op pure schoonheid van de persoon die ik fotografeer. Met mijn passie en eigen stijl, leg ik onvergetelijke momenten vast. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meerdere malen in de prijzen ben gevallen bij grote internationale fotografiewedstrijden.

Ook heb ik meerdere geboortes in binnen- en buitenland mogen vastleggen. Ik heb zo een flinke dosis ervaring mogen opdoen als geboortefotografe. Naast fotoshoots bied ik ook met plezier verschillende fotografie cursussen (online en in de studio in Middelburg) aan waarin ik mijn ervaring deel met beginnende of ervaren fotografen. 

Jody_Deijnen_Photography_0741.jpg

Ontmoet jouw

zeeuwse fotograaf

Mijn naam is Jody Deijnen, ik ben een Zeeuwse fotografe en ben gespecialiseerd in geboortefotografiezwangerschapsfotografie
newborn fotografie, familie fotografie & boudoir fotografie.

Vanuit mijn lichte, witte studio in Middelburg zorg ik met mijn fotografie dat kostbare momenten niet alleen in het geheugen worden gegrift, maar ook tastbaar worden gemaakt. 

Jody_Deijnen_Photography_0694.jpg
Jody_Deijnen_Photography_0709.jpg

15% Off All Items

Interesse in een fotoshoot bij mij?
Bekijk hier mijn aanbod, prijzen en mijn stijl van werken!

Heb je portfoliomateriaal nodig? Nieuwe foto's voor jouw website en sociale media? Wellicht kan ik je hierbij helpen!

Dit is bedoeld om fotografen en beginnende fotografen een duwtje in de goede richting te geven zodat je vol zelfvertrouwen en goede zin verder kunt.

Jody_Deijnen_Photography_0706.jpg

Lieve woordjes

Lieve woorden

"Wat een fijne shoot"

Jody heeft tijdens een newbornshoot prachtige foto’s van ons gezin gemaakt. Ze neemt echt alle tijd en de sfeer is er super relaxed. Daar zorgt zowel Jody als haar studio voor. Er is geen haast en ze weet heel goed wat ze doet.

Niet alleen ons 4e zoontje werd uitgebreid op de foto gezet, maar ook ons hele gezin en de andere kinderen individueel. Een echte aanrader! Wij gaan er in de toekomst zeker nog eens voor een nieuwe shoot naar toe.

Jody_Deijnen_Photography_0764.jpg
Jody_Deijnen_Photography_0715.jpg

Zelfliefde is een..

BOUDOIR
FOTOSHOOT

Er zijn een miljoen verschillende redenen om geïnteresseerd te zijn in de boudoir-stap. Voor zelfontdekking, verkenning, om een mijlpaal of verjaardag te vieren of mijn favoriete reden: gewoon omdat je het verdient.

LET'S
CREATE MAGIC

Jody_Deijnen_Photography_1244.jpg
Jody_Deijnen_Photography_0758.jpg
Boek nu je plekje voor
jouw FOTOshoot in 2023
logozonderrand.png
bottom of page