Informatie Instagram Cursussen

Een cursus volgen in je eigen tijd!

Wanneer je een Instagram cursus aanschaft krijg je een mailtje waarmee jouw aankoop is bevestigd! Ook krijg je meteen informatie welke stappen je moet nemen om daadwerkelijk mee te doen aan de cursus. Dit staat allemaal in het mailtje uitgelegd.  

De cursus bestaat uit Instagram stories met filmpjes en opdrachten. In de feed kun je vragen stellen en met de andere cursisten kletsen. De cursussen hebben tussen de 5 en 7 modules. De cursus is altijd toegankelijk! Je hebt 6 maanden toegang.

Uitleg video over de Instagram cursussen

Hiernaast vind je een handige video waarin ik alles van A tot Z uitleg over de Instagram cursussen. 

Mochten er toch nog vragen zijn wees dan niet bang om contact met mij op te nemen. 

De instagram cursussen

Alles op jouw eigen tempo in je eigen tijd

Meerdere lesdagen

Bij elke cursus heb je meerdere lesdagen/modules. Per cursus verschilt het aantal stories per dag. Maar gemiddeld gezien kost het je 20 minuten per module per dag. 

Aanmelden wanneer jij wil!

Altijd en overal aanmelden. Alle modules zijn zo vaak te bekijken wanneer jij wil, en alle opdrachten zijn uit te voeren wanneer dat voor jou het beste uitkomt. 

6 maanden de tijd

De cursus blijft 6 maanden beschikbaar. Je hebt dus 6 maanden de tijd om alles te bekijken! 

Vragen?

Je kunt mij altijd berichten om je vragen te stellen!

Is mijn studio in Middelburg toch te ver weg? Of leer jij liever in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt? Dan heb ik voor jou ook cursussen via Instagram beschikbaar! 

Let's Go Pro

NEWBORNINSTAEBOOK.jpg

Toffe foto's maken met je mobiel!

Foto's maken met je mobiel op professionele wijze! Ik leer jou alles over je telefoon, wat kan je er allemaal mee omtrent fotografie?

 

En waar hou je allemaal rekening mee wanneer je foto's maakt? Licht, compositie, hoe ga je om met kinderen die niet willen enzovoort. De cursus staat klaar om te volgen. Instromen kan any time!

1. Techniek

Wat kan je telefoon eigenlijk allemaal en welke opties zijn er?

 

2. Licht

Zonder licht geen foto! Waar moet je allemaal rekening mee houden wanneer je goede foto's wil maken? In deze les behandelen we hoe je met het aanwezige licht werkt.

 

3. Compositie

Compositie! Hoe maak je je foto's spannender en leuker om naar te kijken?

 

4. Communicatie

Hoe kun je kinderen nou op een natuurlijke en ontspannen wijze vastleggen?

 

5. Bonus

Dat is natuurlijk nog een verrassing ;) 

Basis fotografie Instagram cursus

Van de automatische stand af! 

Is dit herkenbaar? 

 

  • Je wil wel eens van die automatische stand af maar het is te ingewikkeld dus je schakelt dan toch weer terug. 

  • Fotografeer je nu vooral op de automatische stand? Of ben je al manueel aan het fotograferen, maar krijg je de achtergrond, de scherpte of het licht niet zoals jij het wil? 

  • Wanneer je een foto maakt is deze over of juist onderbelicht, niet scherp of bewogen. 

  • Je weet wat je mooi vindt en wat je wil qua foto, je weet alleen niet hoe je dit kunt bereiken. 

  • Je raakt gefrustreerd omdat je het niet voor elkaar krijgt en laat daardoor je camera sneller liggen.


Geeft helemaal niets! Elke fotograaf is zo begonnen en ik weet nog hoe lastig ik het zelf vond om van de automatische stand over te schakelen maar de manuele stand. 

Is fotografie een grote hobby van je? Lijkt fotograferen je gewoon heel leuk? Wil je meer halen uit de foto's die je maakt? 

Dan is de basis fotografie cursus zeker iets voor jou! 

Some kind words

“Super fijne cursus gehad! Alles werd heel duidelijk uitgelegd en daardoor vind ik fotograferen nu super leuk om te doen. Mijn kwaliteit van foto's worden steeds beter en ik word blijer met het eindresultaat. Ik zou zeker een fotografiecursus aanraden!"

- ESMEE

"Ik vond het heel fijn om eens in begrijpbare taal en in korte stukjes uitleg te krijgen over de basis van fotografie! Heb sindsdien geen foto meer gemaakt in de automatische stand. Of ik nu een top fotograaf ben, nee, maar ik geniet van het oefenen en word mega blij en trots van de mooie resultaten. Eindelijk zoals ik het altijd wilde! "

- MELISSA