Informatie Instagram Cursussen

Een cursus volgen in je eigen tijd!

Wanneer je een Instagram cursus aanschaft krijg je een mailtje waarmee jouw aankoop is bevestigd! Ook krijg je meteen informatie welke stappen je moet nemen om daadwerkelijk mee te doen aan de cursus. Dit staat allemaal in het mailtje uitgelegd.  

De cursus bestaat uit Instagram stories met filmpjes en opdrachten. In de feed kun je vragen stellen en met de andere cursisten kletsen. De cursussen hebben tussen de 5 en 7 modules. Een cursus duurt zo ongeveer een week, maar je hebt 3 maanden toegang tot de cursus waar jij je voor hebt ingeschreven. Stroom je later in dan de startdatum? Dan is dat dus geen enkel probleem.

Geen product

Instagram cursus - Basis fotografie

Instagram cursus - Basis fotografie

€ 75,00Normale prijs€ 55,00Verkoopprijs

Uitleg video over de Instagram cursussen

Hiernaast vind je een handige video waarin ik alles van A tot Z uitleg over de Instagram cursussen. 

Mochten er toch nog vragen zijn wees dan niet bang om contact met mij op te nemen. 

Uitleg Instagram Cursus

De instagram cursussen

Alles op jouw eigen tempo in je eigen tijd

Meerdere lesdagen

Bij elke cursus heb je meerdere lesdagen/modules. Per cursus verschilt het aantal stories per dag. Maar gemiddeld gezien kost het je 20 minuten per module per dag. 

Later aanmelden

Later aanmelden kan! Dit is helemaal geen probleem. Alle modules zijn zo vaak te bekijken wanneer jij wil, en alle opdrachten zijn uit te voeren wanneer dat voor jou het beste uitkomt. 

3 maanden de tijd

De cursus blijft 3 maanden beschikbaar. Je hebt dus 3 maanden de tijd om alles te bekijken! Na deze 3 maanden gaat de cursus weer offline. 

Vragen?

Bij sommige cursussen is er aan het einde een live Q&A maar in alle gevallen zijn er meerdere mogelijkheden waar jij je vragen kunt stellen.

Is mijn studio in Middelburg toch te ver weg? Of leer jij liever in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt? Dan heb ik voor jou ook cursussen via Instagram beschikbaar! 

Newborn Instagram cursus

Kijk met mij mee!

Newbornfotografie is alles behalve een makkelijk vak. Het is vooral veel oefenen, maar wanneer je start met een goede basis ben je er al voor 80%. Ik wil je die basis graag meegeven. 

6 jaar geleden begon ik met newbornfotografie. En ik bakte er nog niets van! Wel had ik mij eerst verdiept in het vak. Een workshop gevolgd bij een professionele fotograaf en toen kwam de praktijk. Spannend! Hoe krijgen die andere fotografen dat nou voor elkaar?

 

Nu ben ik ervaren op het gebied van newbornfotografie en noemen ouders mij vaak een babyfluisteraar. Al deze ervaringen hebben geleid tot de stijl van fotografie die ik nu heb. En waarom zou je het wiel zelf steeds opnieuw uit moeten vinden als er al fotografen zijn die dit voor jou gedaan hebben? Ik leer je graag alle tip’s en tricks van het vak.

En dat… gewoon in jouw eigen tempo! Thuis op de bank of onderweg in de trein? Waar jij het maar wil!

Basis fotografie Instagram cursus

Van de automatische stand af! 

Is dit herkenbaar? 

 

  • Je wil wel eens van die automatische stand af maar het is te ingewikkeld dus je schakelt dan toch weer terug. 

  • Fotografeer je nu vooral op de automatische stand? Of ben je al manueel aan het fotograferen, maar krijg je de achtergrond, de scherpte of het licht niet zoals jij het wil? 

  • Wanneer je een foto maakt is deze over of juist onderbelicht, niet scherp of bewogen. 

  • Je weet wat je mooi vindt en wat je wil qua foto, je weet alleen niet hoe je dit kunt bereiken. 

  • Je raakt gefrustreerd omdat je het niet voor elkaar krijgt en laat daardoor je camera sneller liggen.


Geeft helemaal niets! Elke fotograaf is zo begonnen en ik weet nog hoe lastig ik het zelf vond om van de automatische stand over te schakelen maar de manuele stand. 

Is fotografie een grote hobby van je? Lijkt fotograferen je gewoon heel leuk? Wil je meer halen uit de foto's die je maakt? 

Dan is de basis fotografie cursus zeker iets voor jou! 

Some kind words

“Super fijne cursus gehad! Alles werd heel duidelijk uitgelegd en daardoor vind ik fotograferen nu super leuk om te doen. Mijn kwaliteit van foto's worden steeds beter en ik word blijer met het eindresultaat. Ik zou zeker een fotografiecursus aanraden!"

- ESMEE

"Ik vond het heel fijn om eens in begrijpbare taal en in korte stukjes uitleg te krijgen over de basis van fotografie! Heb sindsdien geen foto meer gemaakt in de automatische stand. Of ik nu een top fotograaf ben, nee, maar ik geniet van het oefenen en word mega blij en trots van de mooie resultaten. Eindelijk zoals ik het altijd wilde! "

- MELISSA

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694
© Dont steal, be creative :)