N E W B O R N

SPECIALE KORTING

Hi! Super leuk dat ik je gezien heb bij het Zwanger & Newborn event Walcheren. Helaas heb je de newborn reportage niet gewonnen, maar! Toch wil ik je wel een speciale korting aanbieden op de newborn reportage. 

Hieronder kun je zien op welke reportages jij je korting toe kunt passen!

newborn lifestyle

Als ik aan lifestyle denk dan denk ik aan spontaan, in the moment, gewoon op dat moment zoals het was.

 

Vroeger had je geen fotosessies zoals we die nu hadden. Eigenlijk was vroeger alles wel een beetje lifestyle. De oude foto’s, gemaakt omdat je dat moment wilde herinneren. En hoe graag kijken we nog naar die foto’s van onszelf die onze ouders gemaakt hebben, juist omdat ze dat speciale moment voor altijd wilde vastleggen? Er werd nog niets perfecter gemaakt, het was gewoon zoals het was. En dat is wat ik graag wil bieden met newborn lifestyle. Jullie familie fotograferen is dat mooie moment. Gewoon zoals jullie op dat moment zijn. 

newborn geposeerd

Voor deze shoot komen jullie naar mijn studio.

 

Je kunt erop vertrouwen dat je kindje in goede handen is. Ik heb uitgebreide training gevolgd en vele oefening gehad in het poseren van baby’s. Nooit zal jullie baby in een gevaarlijke positie komen te liggen. Houd er rekening mee dat ik op een klassieke manier poseer. Ik gebruik geen grote asseccoires zoals (grote) haarbandjes, hoedjes, pakjes, etc. De foto's die ik neem zijn puur, natuurlijk en tijdloos. 

Ik neem een beperkt aantal Newborn sessies per maand aan. Newborn sessies duren ongeveer 2 a 3 uur.

kraamreportage

Wil je de waardevolle momenten van je newborn in de eerste week vastleggen?

 

De eerste keer in bad, de eerste momenten samen als gezin.

 

Lekker op je gemak in je eigen huis? Dan is dit de reportage waar je naar op zoek bent! Deze reportage wordt vaak in de eerste week geboekt.

 

20% korting

Alleen geldig t/m vrijdag 24 november 2019

b e t a l i n g s  r e g e l i n g

Wil je graag een mooie reportage en lijkt het je fijner in termijnen te betalen? Dat is mogelijk bij Jody Deijnen Photography! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Zo kun je alvast in termijnen betalen tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld. 

Hoe kun je jouw korting inzetten?
De reportage zelf kost 150 euro. Ik neem maar een aantal newborn reportages per maand aan en deze kosten worden vooraf betaald. Zo is jouw plek gegarandeerd.
 
Na de reportage ga ik met jouw foto's aan de slag en krijg je een eigen online galerij. Wanneer je je favorieten foto's hebt gekozen kies je je pakket. Op je pakket krijg je 20% korting.

p r i j z e n 

Voor alle informatie en prijzen kun je hieronder mijn brochure downloaden. Heb je vragen?
Ik beantwoord ze graag!
Download brochure & prijzen
Brochure jody deijnen photography

b e t a l i n g s  r e g e l i n g

Wil je graag een mooie reportage en lijkt het je fijner in termijnen te betalen? Dat is mogelijk bij Jody Deijnen Photography! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Zo kun je alvast in termijnen betalen tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld. 

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694
© Dont steal, be creative :)