Kraamfilm

Deze pagina is tijdelijk. In verband met het corona virus zijn er een heleboel mama's die geen kraambezoek mogen ontvangen. En hoe trots ben je als kersverse ouder, wanneer je eindelijk je kindje kan laten zien? Ik merk dat veel mama's erg verdrietig zijn dat dit nu niet kan. Daarom heb ik een tijdelijke oplossing!

Kraambezoek op afstand

Ik kom bij jou thuis filmen en fotograferen. Het zal vooral bestaan uit film! Deze film en deze foto's kun je aan je familie en vrienden laten zien, zodat zij er toch een beetje bij zijn. Natuurlijk doe ik dit zonder contact te hebben met jou of jouw baby en op gepaste afstand. En alleen wanneer iedereen in goede gezondheid is. 

Waarom?

Helaas kreeg ik te horen dat ik de bevalling van een klant niet mocht fotograferen omdat ze in het ziekenhuis moest bevallen en ik daar momenteel niet mag zijn i.v.m. het corona virus. Zowel de moeder als ikzelf hebben daar echt verdriet om gehad, want zo'n bevalling doe je niet nog eens. 

Maar dat was niet het enige waar ze verdrietig om was... Ook het feit dat er geen kraambezoek meer kon komen wat geen leuk nieuws. Zowel niet in het ziekenhuis als thuis. Je bent net ouders geworden en dat wil je delen met de mensen dichtbij je. Helaas is dit nu niet mogelijk, maar wat wel mogelijk is, is natuurlijk het delen van een film! En zo bedacht ik dat ik dit verdriet wellicht iets meer zou kunnen verzachten door op veilige en gepaste afstand een 'kraam-film' te maken, die de ouders kunnen laten zien aan hun familie en vrienden! Wil jij dit ook? Stuur mij dan even een mailtje. Want ik kom niet zomaar langs. Zoals de afbeelding boven aan deze pagina al zegt: 'safety first'. 

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694
© Dont steal, be creative :)