FOTOGRAFIE CURSUS

Laat ik heel eerlijk zijn. Toen ik jaren geleden begon met fotograferen had ik geen idee waar ik mee bezig was. Ik snapte niets van mijn camera, het poseren van mensen, licht... Ik weet nog dat ik dacht 'hoe ga ik dit allemaal onthouden en tegelijk kunnen?' En er zijn zeker momenten geweest dat ik het wilde opgeven. Ik keek vooral naar wat anderen deden en nooit naar wat ik wilde en waar mijn kracht lag. Ik was verre van origineel.
 

Maar ik voelde dat dit is wat ik wilde dus ik heb doorgezet, en hoe! Al snel begreep ik wél alles en maakte ik een enorme groei door. Ik heb jarenlang geïnvesteerd, fotocursussen gevolgd en hard gewerkt. Toen mijn fotografie bedrijf liep en steeds bekender werd, kwamen er veel vragen van andere fotografen en merkte ik dat ik het super leuk vond om die te beantwoorden.

 

Nu geef ik fotografie workshops, zowel in mijn studio als online aan veel Nederlandse en Belgische fotografen en doe dat met evenveel passie als fotograferen! Want niet alleen het fotograferen en delen van mijn kennis is iets wat ik graag doe, maar ook het ondernemen zelf doe ik met heel veel liefde en inmiddels alweer met 10 jaar aan ervaring

WORKSHOP

FOTOGRAFIE REVIEW

"Ik ben zelf fotografe en ik volg Jody al even. Ik was in het bijzonder benieuwd naar de daglicht-studio, de aanpak en het poseren van gezinnetjes. Tijdens deze privé workshop voldoende tijd gekregen om vragen te stellen en zelf aan de slag te gaan met families!

Dankjewel lieve Jody Deijnen Fotografie, voor deze boeiende workshop! Méér dan de moeite waard om even naar Zeeland af te rijden!"- Marieke

Tell your visitors your story. Add catchy text to describe what you do, and what you have to offer. The right words can inspire and intrigue your audience, so they’re ready to take action on your site. To start telling your story, double click or click Edit Text.

Tell your visitors your story. Add catchy text to describe what you do, and what you have to offer. The right words can inspire and intrigue your audience, so they’re ready to take action on your site. To start telling your story, double click or click Edit Text.

Nieuw, nieuw, nieuw

PORTFOLIODAG

& WEEKEND WORKSHOP

Portfoliodag

 

Schiet samen met andere fotografen rolletjes vol tijdens deze unieke portfoliodag! Ik zorg voor een heerlijke lunch, verschillende modellen en mooie settings zodat jij je kan focussen op (het uitbereiden van) je portfolio. Schrijf je ook in en til je bedrijf naar een hoger niveau.

Weekend workshop

 

Wil jij jezelf ontwikkelen tot familiefotograaf of wil je meer ervaring opdoen? Oefen, leer en ontdek samen met andere fotografen tijdens deze bijzondere weekend workshop in Zeeland! Reserveer vandaag nog je plekje want vol is vol.

77993f4d-5d03-42e1-aea9-d9917e5f3a14.JPG

makkelijkste manier om Photoshop te leren? Met een online fotografie cursus. Na deze fotocursus kun jij aan de slag en je foto's bewerken in Adobe Photoshop. Ook heb je wat kennis opgedaan van Lightroom, Lightroom Classic en Adobe Bridge.

Deze online fotocursus bevat maar liefst 34 
(!) filmpjes, waarin ik jou alles stap voor stap uitleg. Je kunt de fotografie cursus zo vaak bekijken als jij dat wilt en alles op je eigen tempo leren. Gewoon, thuis op de bank! In de fotocursus vind je ook afbeeldingen waarmee je kunt oefenen en meedoen, terwijl ik alles toelicht.

ONLINE FOTOGRAFIE CURSUS

 
newborn shooting familie zeeland

MENTORSESSIES & PERSOONLIJKE BEGELEIDING
 

Deze mentorsessies zijn voor de fotografen die niet perse op zoek zijn naar een workshop maar echt iets persoonlijks willen voor hun eigen stijl van fotograferen. Misschien loop je al een tijdje tegen bepaalde punten aan?

Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al een poos bezig bent, of het alleen om het fotograferen gaat of misschien wel alleen om de bedrijfsvoering? Dit is bedoelt om jou weer een duwtje in de goede richting te geven, om je bedrijf weer een boost te geven zodat je weer vol zelfvertrouwen en goede zin verder kunt.

Ebooks Of 
Actionset

Kopen

1.png

Ebook Geboorte Fotografie

Voor zowel de beginnende als de ervaren fotograaf.


 

8.png

Ebook Newborn Fotografie

Alle tips & tricks over het fotograferen van baby's.


 

2.png

Photoshop Action Set

Een snellere workflow, door het gebruiken van actions!

 


 

Instagram Inzetten (1).png

Ebook Instagram Tools

Groeien op Instagram  trek jouw doelgroep aan.