Familie reportages in de herfst

Bijgewerkt: 16 okt 2019

De zomer is voorbij maar dat geeft helemaal niets! Want juist nu is het perfect om nog die familie reportage te boeken. Het weer is nog zacht en de kleuren zijn prachtig.


Ik fotografeer alleen tijdens zonsondergang omdat ik wil werken met het mooiste licht. In de zomer is dat al snel rond een uur of 10 in de avond. Voor kleine kinderen best wel laat! Maar in het najaar kunnen we beginnen met fotograferen rond een uur of zes! Veel beter dus :)
Ook kan het in de zomer weer te warm zijn. Nu kun je qua kleding denken aan een shirtje met een vestje, of alleen een overhemd. Dat is ook nog eens tijdloos! Wanneer je de foto's aan de muur hangt past het dus eigenlijk bij elk seizoen.


Wil je nou ook een familie reportage buiten? Let me know! En wat als het regent? Dan kijken we gewoon naar een nieuwe datum. Vind je foto's in de studio ook mooi? Dan kunnen we ook altijd nog naar binnen gaan :)#familiefotografie #familie #familiefotografiezeeland #zeeland #jodydeijnen #familiefotograafzeeland #kinderfotografie #kinderfotografiezeeland51 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven