geboorte van liliana

Bijgewerkt: 9 dec 2017
Tijdens onze reis door Australië zijn we veel aan het housesitten geweest. Dit betekent dat je op het huis van iemand past terwijl zij op vakantie zijn of om een andere reden weg moeten, zoals deze moeder, vanwege de geboorte van haar kindje!


We kwamen in contact met elkaar via een website speciaal voor housesitters. L. Vertelt ons dat ze mensen zoekt die op haar katten kunnen passen gedurende de periode dat zij in het ziekenhuis moet verblijven om te bevallen van haar kindje.


Dat is toevallig! ;) dacht ik. Ik vertelde haar dat we graag op haar katten en haar huis wilden passen en zei dat ik ook geboortefotografe ben.

L. reageert erg enthousiast want ze is een alleenstaande moeder en op deze manier kan ze op de gehele bevalling terugkijken via de foto’s en het filmpje! Aangezien ze geen partner heeft met wie ze herinneringen op kan halen over deze ervaring. Zodoende passen we dus niet alleen op een huis, maar leg ik dus ook een geweldige geboorte vast van een kleine meid in Brisbane.

“Ik zocht iemand om op mijn katten te passen terwijl ik in het ziekenhuis zou liggen om te bevallen. Je kunt je de verrassing voorstellen toen ik erachter kwam dat Jody niet alleen opgeleid is in dierenverzorging, maar ook nog eens een ervaren geboortefotografe is! Naast het feit dat ik thuis kwam bij twee gelukkige en relaxte katten, had ik ook nog eens de bijzondere mogelijkheid om de geboorte en de nieuwe band met mijn prachtige dochter vastgelegd te krijgen. Elke keer als ik op deze foto’s terug kijk koester ik het laatste moment dat mijn kindje en ik één waren en de eerste dagen dat we samen ons leven probeerden te organiseren in het vierde trimester. Ik hoop dat jij, je partner en jullie dochtertje veel plezier zullen hebben tijdens jullie resterende tijd in Australië.”

Bekijk haar verhaal hieronder!


#Birth #C-section #Birthphotography #Brisbane #Jodydeijnenphotography
41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven