Let's go pro together!

Tegenwoordig kun je met je telefoon ook al prachtige foto's maken. Houd je van foto's maken maar niet zo erg dat je er een andere camera voor aan zou schaffen? Dan is deze cursus wat voor jou!


Deze cursus is iets voor jou:


- Wanneer je wil leren hoe je rekening kunt houden met licht, compositie en nog veel meer

- Wanneer je meer uit de functies van je telefoon wilt leren gebruiken

- Wanneer je meer wil weten over het nabewerken van je foto's

- Wanneer je voor je bedrijf en social media betere foto's wil leren maken

- Wanneer je mooiere foto's van je kinderen wilt maken

- Wanneer je wilt leren hoe je om moet gaan met niet stilzittende kinderen ;)


Review: "Ik heb functies van mijn telefoon geleerd waarvan ik nooit wist dat ze bestonden! En die gebruik ik nu echt best wel vaak. Wat een leuke cursus, rustige en duidelijke uitleg en echt leuk om te volgen - Marieke"

Deze cursus is volledig te volgen via Instagram. En je kun de cursus in je eigen tijd volgen. Ik post elke dag een nieuwe module, maar jij bepaalt zelf wanneer je deze kijkt. De cursus blijft 2 maanden beschikbaar!


Review: "Ik vind foto's maken van mijn kinderen erg leuk, alleen merk ik dat ze vaak mislukken. Door de tips & tricks van Jody maak ik echt mooie foto's met mijn telefoon. Vooral hoe je het licht moet gebruiken en inzetten vind ik erg fijn om te weten. Deze cursus is helemaal niet duur en echt een aanrader! - Janneke"

Je hoeft geen verstand te hebben van Instagram! Ik leg jou alles uit voordat de cursus van start gaat, onder het kopje intro!


Interesse? Vind hier meer informatie :)

91 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven