Raam-foto's

Bijgewerkt: 22 apr 2020

Een spontaan idee

30 maart, tijdens een rondje hardlopen en besloot ik op de terugweg even langs te gaan bij mijn oom, tante, neefje en nichtje. Zoals dat gaat in deze tijd volgde een gesprek via het raam en het viel mij op dat iedereen zo leuk bij elkaar zat. Ik besloot daar een foto van te maken met mijn mobiele telefoon. Tijdens het

vervolg van mijn route dacht ik: Wat een leuk idee eigenlijk. Zo kan ik toch nog

foto's maken op een veilige en verantwoorde manier, en kan ik daar een klein bedrag voor vragen. En zo ontstond het idee van de raam-foto! Leuk om te zien dat meerdere collega's inmiddels het voorbeeld hebben gevolgd, en dat het voor allerlei toffe doeleinden wordt gebruikt.


Aanmelden? --> Klik

Creatief met donaties

Ik besloot dat dit een goede manier was om mijzelf te ondersteunen nu ook ik mijn werk niet meer kan doen, maar ook om met de donaties die ik ophaal, weer andere kleine ondernemers te steunen!


In de media

Nu ben ik al langs ontzettend veel huizen geweest en heb ik al zoveel leuke foto's mogen maken! Omroep Zeeland pakte het op (Klik), zo ook Wij zijn de stad Middelburg. Het vuurtje verspreidde, en ook Hart van Vlissingen en Ons Vlissingen vonden het leuk er iets over te delen :)


"Wauw! Wat zijn de foto's mooi geworden. We kregen de foto's dezelfde dag al. 3 prachtige foto's van deze bijzondere tijd!"

Hoe en waarom?

Ik fotografeer of in de ochtenduren of in de avonduren i.v.m. het beste licht. Ik maak foto's achter het raam, in de deuropening en voor het huis! Hoe je op de foto gaat, is helemaal aan jou. Vind je het bijzonder dat je nu zoveel thuis aan het werk bent, dan is een foto met je laptop bijvoorbeeld wel leuk.Zit je opeens thuis met al je kids? Ik leg graag de chaos vast ;) Huisdieren zijn natuurlijk ook welkom. Misschien wil je dat ik opa en oma fotografeer? Of wanneer je zwaait naar een geliefde, omdat dit nu de enige manier is om op bezoek te gaan. Ben je net bevallen en wil je graag een mooie foto van jullie als gezin? Iets om te delen met familie en vrienden?


"Ik vond de foto's zo leuk, dat ik ze ook bij Jody af heb laten drukken! Weer eens wat anders dan de gewone familie foto's"
Herinnering voor later

Ik denk dat het waardevol is om deze tijd vast te leggen. Want zeg nou zelf? Dit is een hele verdrietige, maar wel hele bijzondere periode. Een herinnering daaraan, voor later, lijkt mij tof om te maken voor iedereen die dat graag zou willen.
Steun elkaar

En daarmee ondersteun je mij als onderneemster, maar ook andere kleine ondernemingen die het nu ook erg moeilijk hebben!


Aanmelden?

Wil je je aanmelden? Dat kan via een inschrijfformulier --> Aanmelden? Klik hier!

Kosten: Het bedrag bepaal je zelf! Want ik kan voor niemand bepalen wat zij kunnen missen in deze tijden. Alles boven de 20 euro gaat op een aparte rekening voor andere kleine ondernemers.

Waar: Walcheren. Maar daarbuiten kan ook! Zolang er maar genoeg aanmeldingen zijn. Heb je buren of vrienden die dit ook zouden willen? Delen mag altijd :)


#steundelokaleondernemer #corona #raamfotoshoot


Klik hieronder om aan te melden

AANMELDEN

195 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven