The grand opening

06 oktober 2018 was de grote opening van mijn nieuwe studio die ik deel met Linda Hemmes. Na veel voorbereiden, organiseren (stressen ;) ) en voorpret was het dan zover. Op het nippertje was alles af!


We hebben een super leuke dag gehad en willen iedereen bedanken die aanwezig was bij onze opening. Maar we willen in het bijzonder toch ook even de 4 mannen nogmaals bedanken die ons geholpen hebben met al het kluswerk!


Ook kregen we het een en ander gesponsord en willen we ook deze sponsoren bedanken! De prachtige taart en cupcakes met onze logo's kwamen van zoetgoedtaarten. Onze uitnodigingen werden gesponsord door KEK printservice in Vlissingen en als decoratie hebben we een prachtig boeket en twee bloemstukjes gekregen van Ilse van Es Bloemenatelier! Ook heeft Greserveert gezorgd voor onze catering en konden onze gasten naast de taart ook genieten van heerlijke hapjes. En Sophie Bliek, onze redding! Zij heeft onze haren en make-up gedaan. Super bedankt allemaal!


Naast de sponsoren wil ik ook mijn vriendin en mede-fotografe bedanken die voor ons die dag wat foto's heeft gemaakt zodat Linda en ik er ook samen op staan en niet zelf steeds bezig hoefden te zijn met fotograferen! Dank je wel Gillissen Artwork Fotografie :)


En dan hebben we nog leuk nieuws! Onze studio heeft een naam gekregen! Verzonnen door Elodie (die altijd erg creabea is met dit soort dingen ;) ). Dank je wel Elodie!

We love it ;)


Onze studio gaat heten: Studi'O La Laa


En ik wil persoonlijk nog even mijn lieve collega Linda Hemmes bedanken! Want wat hebben we veel voor elkaar gekregen samen! Trots op onze prachtige studio :)


En dan een kleine impressie van de dag zelf!
Sta je ook nog op de foto met ons frame? Vergeet ons niet te taggen! ;)


#studiolalaa #opening #lindahemmesfotografie #jodydeijnenphotography #white #gradopening #loveit

171 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694
© Dont steal, be creative :)