Wil je ook zo'n leuke fotoshoot?

Bijgewerkt: 31 mei 2018


Wil je ook zo'n leuke en frisse reportage van je kindje en/of van jullie gezin? Dat kan! Onderaan de pagina vind je meer informatie over deze reportage.


Lees ook wat mijn klanten vonden :)


"Het was weer tijd voor een fotoshoot van ons en de kleine man! Dit keer gekozen voor de minishoot en wat een geweldige setting! Gewoon simpel en spontaan en vooral jezelf zijn en dan komen er zulke prachtige foto’s uit voort!! Wauw Jody wat heb je toch een gave om een ieder als zichzelf vast te leggen met je spontane karakter zorg je voor een ongedwongen sfeer wat er voor zorgt dat je foto’s zo puur zijn en je echt de mensen vastlegt die voor je camera staan!"

"Dit is mijn eerste recensie ooit, maar dit keer is het ook echt de moeite waard. Begin december fotoshoot gehad met onze dochter van 2,5. Gewoon thuis in de slaapkamer, maar wat zijn het mooie foto's geworden. Ik had niks met foto's en al helemaal niet om op de foto vast gelegd worden, maar bij jody voelt het alsof het bijna vanzelf gaat en stelt je op je gemak. De foto's zijn super geworden en ik werd er gewoon stil van heb zitten staren naar mijn beeldscherm van verbazing en verwondering, wat een leuke, mooie, en bijzondere foto's van ons als gezinnetje en zeker de portret foto's van onze dochter waren bijzonder mooi. Thanks Jody."


"In december een minishoot in de slaapkamer bij Jody gehad. Een kleine setting met een mooie lichtval. Dochtertje van twee vond het eerst een beetje spannend, maar hier gaat Jody geweldig mee om. Al snel voelt Félin zich thuis en springt lekker op het bed (Ja! Feest
:-)). Jody moest zich soms in allerlei hoeken wurgen om ons dochtertje op de foto te krijgen, maar dat is goed gelukt! Ik had niet verwacht dat zo’n kleine setting kan zorgen voor een diversiteit aan mooie foto’s. Het is resultaat is dan ook weer super! Mooie foto’s, snel bewerkt en ontvangen. Wij zijn fan! Bedankt weer Jody!"


Meer informatie over deze reportage vind je hier! En ontvang samen met je foto's ook mooie producten :)
#jodydeijnenphotography #minireportage #fotograafzeeland #frispuursimpel #loveit #justbeyourself

470 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

N I E U W S B R I E F

W E R K G E B I E D

G E B O O R T E
 

N E D E R L A N D  &  B E L G I E

G O E S - T E R N E U Z E N  - B R E D A -
B E R G E N  O P  Z O O M- R O T T E R D A M - A N T W E R P E N - B R U G G E - G E N T - B R U S S E L
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Zeeland, Nederland | info@jodydeijnenphotography.com | (+31)611509694
© Dont steal, be creative :)