Moederdag

Veel mama’s herkennen zich er vast wel in, nooit echt op de foto te staan omdat zij degene zijn die de foto’s altijd maken. 

 

En natuurlijk maken onze partners met veel liefde zo nu en dan ook een foto. Maar… Nouja, laten we het er op houden dat het talent soms elders ligt ;)

 

Herkenbaar mama’s? 

 

Met aankomende moederdag wordt het dus tijd dat mama eens op de foto gaat! 

Foto's van mama + de kind(eren) maar ook van de kinderen apart, en natuurlijk van mama alleen ❤️

007JDP_haartsen_fotograafzeeland_.jpg
010Jodydeijnenphotography_hermans_fotogr

Speciaal voor haar

Want mama's willen ook wel eens op de foto ;)

Mama and mini reportage (max. 3 personen): Een cadeau geven aan je partner? Alleen mama gaat op de foto met haar kind(eren).

€55 voor 20 minuten incl. 1 HR foto's. Bij reservering dien je €25 aan te betalen.

10 foto's in de galerij om uit te kiezen :) Extra digitale foto's bijbestellen is mogelijk! 

Wil je liever een foto met het gezin of met 3+ kinderen? Klik dan hier voor de familie mini-reportage

Cadeaubon

Sla dat bosje bloemen, geurtje of sierraad eens over en geef een waardevolle fotosessie cadeau!

 

Bij mij kun je ook cadeaubonnen bestellen. Eventueel leuk om bij dat bosje bloemen te geven ;) Of bij de zelfgemaakte tekening van jouw kind(eren). Je kunt de mini-reportage cadeau doen met een cadeaubon, of je zet er elk gewenst bedrag op voor een andere reportage.

cadeaubon Jody deijnen photography

LIEVE WOORDEN

“Jody zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en ze weet perfect het juiste moment vast te leggen.Voor altijd blij met de prachtige foto's!"

LEONI

“De fotosessie was ontzettend leuk en gezellig! Jody daagde de kinderen uit en het plezier straalt nu door de foto's heen. Met als resultaat een hele gave fotoserie en heeeeeel moeilijk om te kiezen welke foto's we nu echt wilden hebben "

SANNE

_JDP3063.jpg

Jody Deijnen is een fulltime familie, newborn en geboortefotografe die het liefste echte connecties en pure momenten vastlegt. Daarnaast helpt Jody andere fotografen graag op weg. Ze geeft workshops en online cursussen. Ze houdt van spontane foto's, echte emoties en een ontspannen en gezellige reportage. Vooral voor kinderen vindt ze het belangrijk dat zij het als een leuke ervaring zien.