top of page

Workshop (basis)fotografie & persoonlijke begeleiding

basis fotografie - omgaan met licht - nabewerking - fotograferen van mensen

Hoi! Ik ben Jody

30ish and finding comfort in chaos

Meer dan 10 jaar geleden besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Zonder een formele opleiding te volgen, begon ik met fotografie. Vooral de overstap van de automatische naar de handmatige stand was een uitdaging. Ik stond op het punt om het op te geven, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan!

 

Inmiddels run ik al een aantal jaren een goedlopend en winstgevend bedrijf en ben ik trots eigenaresse van Jody Deijnen Photography. Omdat het wiel al zo vaak uitgevonden is en het veel tijd bespaart wanneer iemand je vertelt hoe het werkt in plaats van zelf te moeten experimenteren, geef ik sinds 2019 workshops en begeleid ik fotografen in persoonlijke trajecten.

Workshop basisfotografie, leren fotograferen met natuurlijk licht, leren fotograferen van volwassenen en kinderen & nabewerking!

Na deze workshops bezit je niet alleen kennis van je camera en hoe om te gaan met licht, je staat ook een stuk zelfverzekerder achter je camera!

2024-01-03_0009.jpg
Basis cursus fotografie

Leer alles over je camera en fotografeer nooit meer op de automatische stand

Met een kleine groep aan de slag met de praktijk! Niet te theoretisch, niet te technisch, gewoon oefenen oefenen en oefenen!

Deze cursus is voor jou als...
✔ Je een mooie camera hebt liggen, maar niet weet wat je hier allemaal mee kunt.
✔ Je camera altijd op de automatische stand staat.
✔ Je niks snapt van alle ingewikkelde, technische uitleg op internet.
✔ Je prachtige foto's wilt maken van je
vakanties en uitstapjes.
✔ Je de leukste momenten van je kinderen, familie of vrienden wilt vastleggen.
✔ Je heel graag fotografeert en van je hobby in de to
ekomst misschien wel je werk wilt maken.

Lees verder

Basis cursus fotografie

Stof die camera maar af! 

De énige fotografie cursus die jij nodig hebt om nóóit meer op de automatische stand te fotograferen! Al duizenden fotografen gingen je voor en nu is het jouw beurt.

2024-01-03_0001.jpg

Elvera

"Fijne cursus met een goede balans tussen theorie en praktijk! Jody legt de theorie duidelijk uit en er is voldoende mogelijkheid om met de praktijk aan de slag te gaan en vragen te stellen, ook na de cursus! De kwaliteit van mijn foto’s is echt vooruit gegaan doordat ik de camera nu beter zelf kan instellen."

Judith

De basiscursus was een heel leerzame en leuke middag! Na een korte introductie van de belangrijkste aspecten van belichting zijn we lekker aan de slag gegaan. We hebben in veel verschillende omstandigheden geoefend en Jody gaf  nuttige tips. Tussendoor nam ze alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Echt een aanrader als je op een ontspannen manier je camera beter wil leren kennen :)

JANNEKE

"Na de cursusdag kon ik manueel fotograferen! Ik dacht dat het mij nooit zou lukken. En we blijven elkaar motiveren via de whatsapp-groep, wat super leuk is! Ik ga me binnenkort aanmelden voor de basiscursus lesdag 2"

Hoe ziet de dag eruit?

Ik ben er om te helpen 

In mijn ruime daglichtstudio is er volop ruimte om te oefenen, zelfs als het weer tegen zit. De studio omvat zowel een volledig witte als een donkerdere ruimte, waardoor je de mogelijkheid hebt om te experimenteren met verschillende settings en uniek licht.

Mijn rol is ervoor te zorgen dat de dag soepel verloopt, zodat iedereen voldoende tijd heeft om op een ontspannen manier te oefenen en te leren. We werken met kleine groepen, zodat elke deelnemer persoonlijke aandacht kan krijgen.

Maar deze dag draait niet alleen om het verfijnen van je fotografievaardigheden; het is ook een kans om verbinding te maken met andere fotografen. Laat je inspireren, leer van elkaar en geef elkaar een boost. Tussen de fotografiesessies door is er ruimte om te praten over alles wat met fotografie te maken heeft.

Verwacht niet alleen een dag van leren, maar ook een gelegenheid om gelijkgestemde collega's te ontmoeten en samen je passie voor fotografie te delen.

 

Je wordt toegevoegd (als je dat wil) in een whatsapp groep zodat je contact blijft houden met de andere deelnemers en je samen door kan blijven leren. Ik blijf in de groep om vragen te beantwoorden en te helpen. 

Unieke Leeromgeving

Persoonlijke Begeleiding

Community Building & Inspiratie

Investering

Na deze dag fotografeer jij in de manuele stand!

Standaard prijs
 

85,-

Prijzen zijn inclusief btw.

De cursus biedt toegang tot een uitgebreide daglichtstudio, zelfs bij slecht weer voldoende licht.

 

Met kleine groepen is er persoonlijke begeleiding, wat betekent dat elke deelnemer voldoende aandacht krijgt om te leren en te oefenen. Verbind met andere gepassioneerde fotografen,

 

Inspireer elkaar en deel ervaringen. Een leerervaring die niet alleen educatief maar ook sociaal waardevol is.

Er zijn nog geen nieuwe datums bekend, stuur mij even een mail en dan mail ik jou wanneer de datums bekend zijn!

Basis cursussen

Je hebt de keuze uit drie basiscursussen, afhankelijk van je ervaringsniveau. Als je al bekend bent met handmatig fotograferen, zijn basiscursus 2 of 3 wellicht geschikt voor jou.

basiscursus lesdag 1

Manueel fotograferen

basiscursus lesdag 2

Licht, compositie & nabewerken

basiscursus lesdag 3

Het fotograferen van mensen

Inschrijven

basiscursus lesdag 1

Lukt het niet om te boeken via mijn website? Ga dan naar mijn online agenda:

basiscursus lesdag 2

Lukt het niet om te boeken via mijn website? Ga dan naar mijn online agenda:

basiscursus lesdag 3
(komt nog)

Lukt het niet om te boeken via mijn website? Ga dan naar mijn online agenda:

logozonderrand.png
bottom of page