top of page

Aanbod

Familie & boudoir
fotografie

Mijn stijl van fotograferen is licht en kleurig maar ook ‘moody’ en altijd in ontwikkeling. Ik blijf continu zoeken naar manieren om te leren, te blijven groeien als fotografe en mij op een creatieve manier te blijven ontwikkelen. Wanneer het gaat om familie reportages, newborn, geboorte of boudoir fotoshoots - ik blijf graag in beweging, kunst en licht blijven mij motiveren.

 

Daarnaast hou ik van spontaniteit tijdens de fotoshoots, het vastleggen van de momenten tussen het poseren door. En uiteraard hou ik van gezelligheid! Een reportage moet vooral leuk en ontspannen zijn.

Jody_Deijnen_Photography_0696.jpg

KIND & GEZIn
fotografie


Kinderen en families zijn altijd in beweging, altijd veranderlijk. Dat is waarom je bij mij geen statische foto's ziet van een gezin of kinderen, staand in een veld met allen een witte broek met ge-matchte witte shirts aan, kijkend in de camera. 


Ik hou van de chaos die een familie met zich mee brengt, het speelse, het lachen, het bewegen. Mijn foto reportages zijn gemaakt voor mensen die dit willen laten zien. De liefde voor elkaar, het samenzijn, hun enthousiasme en vooral de connectie met elkaar.

 

Je gaat op de foto met mensen waarvan je het meeste houdt. Dat is wat ik dan ook het liefste vastleg.

Gezin fotografie

zwangerschaps-
fotoshoot

Er is al liefde voordat je de kleine daadwerkelijk hebt ontmoet. Zo ontzettend bijzonder, dat baby’tje in jouw buik. En niet altijd vanzelfsprekend.

Ik leg deze bijzondere zwangerschapsperiode graag voor je vast met een zwangerschapsfotoshoot. Dit kan zowel in mijn studio, waar ik meerdere mogelijkheden heb qua setting, als buiten op een prachtige locatie tijdens zonsondergang.

Jody_Deijnen_Photography_0725.jpg
Zwangerschap fotoshoot
Geboorte fotografie
jodydeijnenphotography__0652.jpg

GEBOORTE-
FOTOGRAFIE

Veel moeders beleven de bevalling in een soort roes. Tijdens newbornshoots hoor ik vaak dat ze veel kwijt zijn van de bevalling. Ze weten niet meer wat er om hen heen gebeurd is en wat er precies gezegd en gedaan is.

 

Hoe fantastisch is het om achteraf, als je hersteld bent van deze ervaring, terug te kijken? De eerste emotionele momenten. Het moment dat jullie baby geboren wordt en op mama's borst gelegd wordt. De eerste momenten samen.

NEWBORN
fotoshoot

Dat huidje, de haartjes, kleine vingertjes en teentje... Die wangetjes, wimpers en lipjes. Ze zijn zo’n korte periode klein! Ik hou ervan om deze bijzondere periode vlak na de geboorte vast te leggen met een newborn fotoshoot. Op een pure en simpele manier.
 

Baby-art noem ik het altijd! Een mix tussen de geposeerde newborn fotografie en de lossere ‘lifestyle’ fotografie. Met de juiste manier van licht, maakt het echt een kunstwerkje, zodat je je altijd kan blijven herinneren hoe ze waren, die eerste weken na de geboorte.

 

Al jaren aan ervaring, heel wat cursussen en honderden baby’s verder kun je je baby aan mij toevertrouwen. Ik leg deze kwetsbare en bijzondere periode met liefde en op een verantwoordelijke manier voor jullie vast.

Jody_Deijnen_Photography_0762.jpg
Jody_Deijnen_Photography_0719.jpg
Newborn fotoshoot
Brochures

boudoir
FOTOGRAFIE

Boudoir fotografie is niet alleen een cadeautje voor jezelf, ook is het een krachtige ervaring in meerdere opzichten.

Het verleggen van je grenzen laat je zien hoe sterk je bent, wat zal resulteren in positieve veranderingen in je leven.

Alle informatie en prijzen vind je in mijn brochure. Klik op de button om de brochure van jouw gewenste reportage te downloaden. Heb je eerst nog vragen voordat je gaat boeken? Vul dan onderstaand formulier in, dan help ik je graag! :)

PRIJZEN

Klaar om te boeken?

4.png

Bedankt voor de inzending!

logozonderrand.png
bottom of page