OVER ZEEUWSE FOTOGRAFE
JODY DEIJNEN

"Naast creatief ben ik ook ietwat chaotisch! En naast mijn fulltime baan als fotografe heb ik ook nog een gezin en volg ik de 4-jarige HBO studie Toegepaste Psychologie (meer over weten? ik heb er een blogje aan gewaagd), dans ik graag zoveel mogelijk salsa in de week en surf ik. 

Zoals je hierboven leest houd ik ervan om bezig te zijn en te blijven. Mijzelf te blijven
ontwikkelen op het gebied van fotografie, maar ook daarbuiten. Maakt wel dat ik niet altijd in de gelegenheid ben om mijn telefoon op te nemen. Wat je het best kunt doen is dus mailen. Ik check mijn inbox elke week, dan ga ik er ook echt voor zitten om alles te beantwoorden en alle nieuwe fotoshoots weer in te plannen."

WERKGEBIED &
WERKTIJDEN

Mijn prachtige daglicht studio is te vinden in Middelburg, Zeeland en daar ben je van harte welkom! Misschien kun je (mocht je verder weg wonen) het combineren met een heerlijk weekendje Zeeland! Ik rij voor fotoshoots ook naar jouw locatie. Buiten Zeeland reken ik dan wel extra kosten voor de benzine.

 

Ik fotografeer in mijn studio in Middelburg graag in de ochtenden, maar in de middagen is ook zeker een optie. Voor de reportages buiten fotografeer ik 1 tot 1,5 uur voor zonsondergang. Mijn fotografiedagen in de studio zijn op maandag, woensdag, vrijdag en een dag in het weekend. Fotograferen buiten kan op elke dag van de week. Na 17:00 gaat mijn werktelefoon vaak uit. 

Ik krijg soms berichten via Facebook, Instagram, WhatsApp, telefoontjes, enzovoort. Het is niet altijd bij te houden voor mij. Heb je mij echt snel nodig? Probeer even te bellen, maar spreek dan ook de voicemail in wanneer ik niet meteen kan opnemen. Dan doe ik echt mijn best om je z.s.m. terug te bellen! Qua bereikbaarheid deel ik mijn eigen tijd in. En het is dus geen 9 tot 5 baan ;) Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen ;) Heb je vragen? Dan kun je mij het beste mailen.

jodydeijnenphotography__0719.jpg
Openingstijden (soort van)

Maandag 10:00 - 16:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 15:00

Zaterdag 11:00 - 16:00 … misschien

 

OPEN
Meestal: 10:00

Soms: 11:00
(Misschien 12:00 maar kan ook 13:00 zijn)

 

GESLOTEN

Meestal: 16:00 of 17:00

Soms: 14:00 of 15:00

(Misschien 12:00 maar kan ook 13:00 zijn)

 

Wanneer gesloten: Als ik kan gaan surfen… of dansen… Of wanneer ik gewoon even geen zin heb om te werken

jodydeijnenphotography__0718.jpg

Ik geef met plezier antwoord

op al je vragen

Stel 
Jouw
Vragen

 

scroll

zwangerschapsfotografie zeeland

"Wat een super leuke dag hebben we gehad. Ons zoontje was alleen maar aan het flirten met Jody en had het echt naar z'n zin. De foto's zijn echt super mooi geworden, zo mooi dat we niet konden kiezen dus hebben ze maar allemaal genomen. Wij komen zeker terug." 

— Marie-Claire

baby fotografie zeeland

"Wat zijn wij blij met de foto's. Uiteindelijk hebben we er 17! gekozen ipv 3. We hebben alle foto's op een heel groot canvasdoek afgedrukt. Dit hangt in de huiskamer, ze zijn prachtig!"

— Ilse

Neem Contact Op Met Mij

 

Bedankt voor je bericht!