top of page
Jody_Deijnen_Photography_0720.jpg

Warm-neutral

"Work smarter, not harder"

Warm-Neutral 

preset collectie

Een zachte en warme bewerking voor al jouw foto's + een mooie bijpassende zwart-wit preset.

 

Dit is absoluut een van mijn meest favoriete presets die ik al jaren gebruik. De preset is geschikt voor Lightroom & Camera Raw.

Inclusief 6 desktop presets:

5x Warm-neutral kleuren presets

1x Warm-neutral zwart-wit

Before & after

Hieronder vind je verschillende voorbeelden van foto's. De foto's zonder bewerking (SooC), wat staat voor "straight out of camera" en de foto's met de preset toegepast. Er is bij deze foto's geen andere bewerking toegepast met behulp van actions of presets. Met deze preset werk ik zelf het meest. Ik vind de preset op alle foto's mooi, zowel binnen als buiten. Het is wel belangrijk om de belichting goed te hebben voordat je de preset toepast.

BEFORE & AFTER

Schuif de pijl in de foto van links naar rechts om het effect van deze preset te ontdekken. 

Schuif de pijl in de foto van links naar rechts om het effect van deze preset te ontdekken. 

Handig om te weten!

  • Dit is geen preset voor op je mobiel. Deze preset werkt alleen maar op je desktop.

  • Met een klik zijn de meeste instellingen al ingesteld. Dat houdt niet in dat je niets meer hoeft te doen. Vaak moeten er nog wat kleine aanpassingen gedaan worden om je foto echt af te maken.

  • Deze preset is wat ik noem mijn flexibele preset ;) Daar bedoel ik mee dat je de preset zowel voor binnen als buitenfoto's goed kunt gebruiken.

Jody_Deijnen_Photography_0754.jpg

Ik heb deze preset aangekocht en verbaas me over hoe goed deze werkt op al mijn foto's! Het heeft mijn bewerkingstijd echt enorm versneld, ik kan nu zoveel meer werk doen in een kortere tijd. Ik ben er echt heel blij mee!!

- Kim

logozonderrand.png
bottom of page