top of page
Jody_Deijnen_Photography_0762.jpg

Retouch
action

"Work smarter, not harder"

Retouch 

action collectie

Na het gebruik van mijn preset om sfeer aan de foto's te geven, gebruik ik ook altijd een action om net dat beetje extra's te geven. Met deze action kun je makkelijk de huiden verzachten op een natuurlijke manier, de ogen en wimpers verscherpen en de tanden witter maken.

 

De preset is geschikt voor Adobe Photoshop. En is inclusief een edit-video waarin ik je precies uitleg hoe je deze action kunt gebruiken.

Inclusief 1 action:

1x Retouch action

Verzachten huid, verscherpen ogen + wimpers & tanden witter maken

Before & after

Hieronder vind je verschillende voorbeelden van foto's. De foto's zonder bewerking (SooC), wat staat voor "straight out of camera", en de foto's met deze action toegepast.

Ik gebruik deze action op al mijn foto's. Hiermee kan ik de huiden van mijn klanten snel, maar op een natuurlijke manier, verzachten. Ook kan ik de ogen wat scherper maken en de tanden iets witter. Deze action bevat vier retouch-mogelijkheden: verzachten van de huid, ogen scherper maken, tanden witter maken en wimpers scherper maken.

BEFORE & AFTER

Snel editen

Schuif de pijl in de foto van links naar rechts om het effect van deze preset te ontdekken. 

Handig om te weten!

  • Dit is geen preset voor op je mobiel. Deze preset werkt alleen maar op je desktop.

  • Met een klik zijn de meeste instellingen al ingesteld. Dat houdt niet in dat je niets meer hoeft te doen. Vaak moeten er nog wat kleine aanpassingen gedaan worden om je foto echt af te maken.

  • Deze action is alleen voor adobe photoshop! Niet voor Lightroom of Camera RAW

Jody_Deijnen_Photography_0758.jpg

Ik heb deze preset aangekocht en verbaas me over hoe goed deze werkt op al mijn foto's! Het heeft mijn bewerkingstijd echt enorm versneld, ik kan nu zoveel meer werk doen in een kortere tijd. Ik ben er echt heel blij mee!!

- Kim

logozonderrand.png
bottom of page