top of page

Workshop (basis)fotografie & persoonlijke begeleiding

basis fotografie - omgaan met licht - nabewerking - fotograferen van mensen

Hoi! Ik ben Jody

30ish and finding comfort in chaos

Meer dan 10 jaar geleden besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Zonder een formele opleiding te volgen, begon ik met fotografie. Vooral de overstap van de automatische naar de handmatige stand was een uitdaging. Ik stond op het punt om het op te geven, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan!

 

Inmiddels run ik al een aantal jaren een goedlopend en winstgevend bedrijf en ben ik trots eigenaresse van Jody Deijnen Photography. Omdat het wiel al zo vaak uitgevonden is en het veel tijd bespaart wanneer iemand je vertelt hoe het werkt in plaats van zelf te moeten experimenteren, geef ik sinds 2019 workshops en begeleid ik fotografen in persoonlijke trajecten.

Workshop basisfotografie, leren fotograferen met natuurlijk licht, leren fotograferen van volwassenen en kinderen & nabewerking!

Na deze workshops bezit je niet alleen kennis van je camera en hoe om te gaan met licht, je staat ook een stuk zelfverzekerder achter je camera!

(Basis)workshop
fotografie

"learn the rules like a pro so you can break them like an artist"

Wil je leren fotograferen in de manuele stand? Wil je meer weten over werken met (natuurlijk) licht, compositie, nabewerking en het fotograferen van mensen? Niet te theoretisch maar juist veel oefenen? Dan is deze workshop wat voor jou!

Elvera

"Fijne cursus met een goede balans tussen theorie en praktijk! Jody legt de theorie duidelijk uit en er is voldoende mogelijkheid om met de praktijk aan de slag te gaan en vragen te stellen, ook na de cursus! De kwaliteit van mijn foto’s is echt vooruit gegaan doordat ik de camera nu beter zelf kan instellen."

Judith

De basiscursus was een heel leerzame en leuke middag! Na een korte introductie van de belangrijkste aspecten van belichting zijn we lekker aan de slag gegaan. We hebben in veel verschillende omstandigheden geoefend en Jody gaf  nuttige tips. Tussendoor nam ze alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Echt een aanrader als je op een ontspannen manier je camera beter wil leren kennen :)

JANNEKE

"Na de cursusdag kon ik manueel fotograferen! Ik dacht dat het mij nooit zou lukken. En we blijven elkaar motiveren via de whatsapp-groep, wat super leuk is! Ik ga me binnenkort aanmelden voor de basiscursus lesdag 2"

Unieke Leeromgeving

Persoonlijke Begeleiding

Community Building & Inspiratie

iMac-PNG-File copy.png

Desktop actions & presets voor fotografen

"work smarter, not harder"

Alle foto's die je op mijn website en sociale media ziet, zijn bewerkt met een preset en actie die ikzelf in de loop der jaren heb ontwikkeld. Deze heb ik beschikbaar gesteld voor andere fotografen! Waarom zelf al het werk doen als iemand anders het al voor je heeft gedaan, toch?

Smartphone presets

"the best camera is the one you have with yout"

Ook ik ben wel eens onderweg met alleen mijn mobiele telefoon. Dan vind ik het handig om snel mijn foto's te kunnen bewerken. Daarom heb ik een breed scala aan presets ontwikkeld, en het goede nieuws is dat jij ze ook gewoon kunt gebruiken!

9.png
5.png
2.png
logozonderrand.png
bottom of page