top of page
Image by Olga Thelavart

DESKTOP PRESETS
VOOR FOTOGRAFEN

Een flinke investering? Misschien voelt dat zo. Bedenk wel dat deze preset(s) je - als professionele fotograaf - enorm veel tijd schelen. Je hebt de investering zo weer terugverdiend. Presets noemen we ook wel 'editen met 1 enkele klik'.

Ontzettend veel instellingen zijn al voor je ingesteld, je zult alleen zelf nog wat kleine dingen aan moeten passen, zoals exposure (afhankelijk van de licht situatie) en bijvoorbeeld de witbalans.

Het editen van je foto’s duren met deze kleine aanpassing niet langer dan 30 seconden. Je kunt veel efficiënter gaan bewerken. Lijkt dat je wat? Hieronder kun je de presets aanschaffen!

webshop actions.jpg

PRESETS
& ACTIONS

Voordelen van presets

De finishing touch van jouw foto!
Creëer een snellere workflow en consistentie in je nabewerking met deze presets.

✓ Professionele nabewerking
✓ Snellere workflow
✓ Consistentie

Ben jij een professionele fotograaf of fotografeer je als hobby? Dan zijn deze presets voor jou gemaakt. Met veel liefde heb ik deze presets in elkaar gezet, die je kunt gebruiken in meerdere situaties.
Ideaal voor zowel buiten als binnenfotografie. 

DSC03243.jpg
005_jodydeijnenphotographyBouterse.jpg

Shop je favoriete preset!

DESKTOP PRESETS

De finishing touch van jouw foto! Creëer een snellere workflow en consistentie in je nabewerking met deze presets. En wil je presets combineren? Kijk dan eens naar de bundels in de webshop en ontvang korting!

Jody_Deijnen_Photography_0705.jpg
jodydeijnenphotography__0568.jpg
Jody_Deijnen_Photography_0726.jpg

WARM-NATURAL
PRESET COLLECTIE

Een zachte en warme bewerking voor al jouw foto's + een mooie bijpassende zwart-wit preset. Dit is absoluut een van mijn meest favoriete presets die ik al jaren gebruik. De preset is geschikt voor Lightroom & Camera Raw.

Inclusief installatie uitleg & een editing video!

GOLDEN-HOUR
PRESET COLLECTIE

Een speciale collectie voor de buitenfotografen! Een kleurrijke en mooie preset voor een snelle workflow. In deze set vind je 4 kleuren presets en 1 zwart-wit preset. Geschikt voor Lightroom & Camera RAW.

Inclusief installatie uitleg & een editing video!

retouch-action
voor photoshop

Snel de huid verzachten, ogen en wimpers verscherpen en tanden witter maken? Met deze action hoef je alleen nog maar je kwast in photoshop te gebruiken. Voor een snelle workflow en een natuurlijke manier van retouch!

Inclusief installatie uitleg & een editing video!

Versnel je workflow met de JDY_FlakeRemover, een snelle manier om velletjes bij bijvoorbeeld baby'tjes te verwijderen. Handige tool voor de newborn fotografen!

Inclusief installatie uitleg & een editing video!

FLAKE REMOVER-ACTION
VOOR PHOTOSHOP

Wil je een matte zwart-wit omzetting die op elke foto past? Dan is deze action wat voor jou! Mijn favoriete zwart-wit omzetting op dit moment! 

Inclusief installatie uitleg & een editing video!

jdy_mattebv action VOOR PHOTOSHOP

preset warm neutral
preset golden hour
action preset photoshop
Jody_Deijnen_Photography_0501.jpg

retro - preset
collectie

Een preset voor zowel binnen als buitenfoto's! De preset geeft een oude analogen uitstraling. In deze set vind je 4 kleuren presets en 2 zwart-wit preset. Geschikt voor Lightroom & Camera RAW.

Inclusief installatie uitleg & een editing video!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wat zijn presets & actions?

Zowel presets en actions bevatten beiden verschillende handelingen die je uitvoert wanneer je een foto gaat bewerken. Deze handelingen worden achter elkaar opgeslagen, en bij elkaar gevoegd. Zo heb creëer je een preset of een action. En kun je in een enkele klik je foto bewerken!

Welk programma heb ik nodig?

Om de presets te gebruiken heb je Lightroom van Adobe Camera Raw nodig. Voor actions heb je Photoshop nodig.

Een action wordt gebruikt in Photoshop en een preset wordt gebruikt in Lightroom.

Hoe ontvang ik de preset?

Wanneer je hebt afgerekend kun je de presets meteen downloaden. Ook krijg je de download via het opgegeven mailadres.

 

Ze zijn dus na betaling direct beschikbaar!

preset FAQ
Jody_Deijnen_Photography_0763.jpg

"Wauw! Ik mocht de nieuwe preset uitproberen en ben echt verkocht. De preset past tot zover op elke foto die ik maak! Het scheelt me echt enorm veel tijd sinds ik met deze preset WarmNautral werk!

Ik ben verkocht!'

Mirjam

PRESET BUNDELS

Combineer en ontvang korting

De finishing touch van jouw foto! Creëer een snellere workflow en consistentie in je nabewerking met deze presets. En wil je presets combineren? Dan zijn de bundels hieronder interessant! Combineer en ontvang korting.

logozonderrand.png
bottom of page