top of page

SMARTPHONE PRESETS

bewerk je foto's met maar 1 klik!

Wil je meer uit je mobiele foto's halen? Installeer ze dan in je Lightroom-app en gebruik mijn presets. Alles is al voor je gedaan. Met slechts één klik kun je al je foto's bewerken!

 

Elke preset biedt 10 verschillende opties. Dus als je bijvoorbeeld de Hazy preset (mijn favoriet) koopt, kun je kiezen uit 10 verschillende bewerkingen.

JDP_Contrast 07

JDP_Peachy 02

JDP_Hazy 01

JDP_Contrast 02

Lieve woorden

Deze mobiele presets zijn een gamechanger! Ik gebruik ze nu al een tijdje en ik kan niet geloven hoeveel tijd ik bespaar bij het bewerken van mijn foto's. Niet alleen zijn ze supergemakkelijk te gebruiken, maar ze geven mijn foto's ook die professionele uitstraling waar ik altijd naar op zoek was. Mijn vrienden vragen zich af hoe ik mijn foto's zo mooi krijg, en ik vertel ze allemaal over deze geweldige presets. Ik ben er helemaal weg van!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wat zijn mobiele presets?

Een preset, ook wel voorinstelling genoemd, is als een speciale filter voor je foto's. Het bevat verschillende bewerkingen zoals helderheid, kleuren en contrast. En het beste is dat je al deze aanpassingen met slechts één klik op je foto kunt toepassen. Make life simple ;)

Welk programma heb ik nodig?

De presets zijn speciaal gemaakt voor Adobe Lightroom. Er is een gratis versie voor smartphones en een betaalde voor computers. Dit zijn presets die speciaal zijn ontwikkeld voor Lightroom op je mobiele telefoon.

Hoe ontvang ik de preset?

Wanneer je hebt afgerekend kun je de presets meteen downloaden. Ook krijg je de download via het opgegeven mailadres met ook de uitleg erbij, zodat je deze stap voor stap kunt volgen.

 

Ze zijn dus na betaling direct beschikbaar!

logozonderrand.png
bottom of page