top of page
Jody_Deijnen_Photography_0706.jpg

Wachtlijst

Ben jij klaar om je fotografiecarrière naar nieuwe hoogten te brengen? Meld je vandaag nog aan voor mijn wachtlijst en ontvang een exclusieve kans om een hoge korting te krijgen op mijn e-workshop families!

Jody_Deijnen_Photography_1099.jpg
Jody_Deijnen_Photography_1099.jpg

Jij bent...

Een (startende) fotograaf, of fotograaf naast een baan in loondienst. Je bent goed in je vak maar wil nog meer leren over het fotograferen van families en alles wat daar bij komt kijken.

Een fotograaf die wil leren hoe je een ontspannen en plezierige sfeer creëert tijdens fotosessies, zodat families zich op hun gemak voelen en authentieke momenten delen. 

Een fotograaf die toegang wil krijgen tot waardevolle kennis en technieken die specifiek gericht zijn op het fotograferen van families. Leer hoe je emoties vastlegt, interacties regisseert en de ware essentie van een familie vastlegt. Je vaardigheden zullen naar een hoger niveau getild worden, waardoor je je kunt onderscheiden van andere fotografen.

Wat zit er allemaal in deze e-workshop

Inschrijven
Familie workshop JDY.png

Schrijf je in en profiteer van €100 euro korting + bonussen ter waarde van €125

Dank je wel! Jij bent er bij!

Hoge korting op de prijs en exclusiviteit

 

Als een van de eerste personen op de wachtlijst krijg je voorrang bij de registratie wanneer de e-workshop beschikbaar wordt gesteld. En als blijk van waardering voor je vroege betrokkenheid en vertrouwen, bied ik een exclusieve korting aan voor alle mensen op de wachtlijst. Dit betekent dat je aanzienlijk bespaart op de normale prijs van de e-workshop. Het is een geweldige kans om waardevolle kennis en vaardigheden te verwerven tegen een betaalbare prijs

logozonderrand.png
bottom of page