top of page

begeleiding voor
fotografen

Hi, ik ben Jody!

30ish and finding comfort in chaos

Met 10+ jaar aan ervaring in fotografie en ondernemerschap kan ik jou helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze gesprekken bekijken en hoe we jouw creativiteit opnieuw een boost kunnen geven. je kunt alles aan mij vragen!

Ik heb geen geheimen. We kijken samen naar wat jij nodig hebt. Dat kan van alles zijn, van fotograferen, de zakelijke kant, bewerken of alles bij elkaar! Ik pas me aan aan wat jij nodig hebt.

Untitled-1_edited.jpg
IMG_6580.jpg

mIJN VERHAAL

Laat ik heel eerlijk zijn. Toen ik jaren geleden begon met fotograferen had ik geen idee waar ik mee bezig was. Ik snapte niets van mijn camera, het poseren van mensen, licht... Ik weet nog dat ik dacht 'hoe ga ik dit allemaal onthouden en tegelijk kunnen?' En er zijn zeker momenten geweest dat ik het wilde opgeven. Ik keek vooral naar wat anderen deden en nooit naar wat ik wilde en waar mijn kracht lag. Ik was verre van origineel.
 

Maar ik voelde dat dit is wat ik wilde dus ik heb doorgezet, en hoe! Al snel begreep ik wél alles en maakte ik een enorme groei door. Ik heb jarenlang geïnvesteerd, fotocursussen gevolgd en hard gewerkt. Toen mijn fotografie bedrijf liep en steeds bekender werd, kwamen er veel vragen van andere fotografen en merkte ik dat ik het super leuk vond om die te beantwoorden.

 

Nu geef ik fotografie workshops, zowel in mijn studio als online aan veel Nederlandse en Belgische fotografen en doe dat met evenveel passie als fotograferen! Want niet alleen het fotograferen en delen van mijn kennis is iets wat ik graag doe, maar ook het ondernemen zelf doe ik met heel veel liefde en inmiddels alweer met 10 jaar aan ervaring. 

Jody_Deijnen_Photography_0715.jpg

"Door Jody durfde ik eindelijk de stap te zetten om voor mezelf te beginnen! Zo blij dat ik het traject bij haar heb gevolgd!"
 

Karlijn

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Deze mentorsessies zijn voor fotografen die niet per se op zoek zijn naar een workshop, maar echt iets persoonlijks willen voor hun eigen stijl van fotograferen. Misschien loop je al een tijdje tegen bepaalde punten aan? Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al een poos bezig bent, of het alleen om het fotograferen gaat of misschien wel alleen om de bedrijfsvoering.

 

Dit is bedoeld om jou weer een duwtje in de goede richting te geven, om je bedrijf weer een boost te geven zodat je weer vol zelfvertrouwen en goede zin verder kunt.

Tijdens deze coaching gaan we ook samen fotograferen! 

€595.00 excl. BTW

Jody_Deijnen_Photography_0743.jpg
Jody_Deijnen_Photography_0733.jpg
coaching

kennis
making

Jouw traject start met een kennismaking. Dit kan telefonisch, via zoom of bij mij in de studio. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we jouw traject gaan plannen!

Jody_Deijnen_Photography_0755.jpg

begeleiding
incl. lunch

We gaan een halve dag (3 uur) aan de slag met al jouw vragen. In deze uren mag je mij alles vragen en ga ik je zoveel mogelijk op weg helpen. Dit kan gaan over instellingen, bewerken, bedrijfsvoering, sociale media, portfolio-opbouw enz.

Jody_Deijnen_Photography_0737.jpg

FOTO
shoot

We gaan samen fotograferen! Ik regel de modellen, settings en eventuele visagie en zorg ervoor dat jij de foto's kunt gebruiken voor jouw website en portfolio. Dit kan meteen na de coaching in de studio of op een andere locatie tijdens zonsondergang.

SUCCES
VERHALEN

Jody en haar studio hebben me zo geïnspireerd dat ik afgelopen maand mijn eigen studio heb geopend.

Afgelopen zomer heb ik me ingeschreven voor de eerste portfolio dag van Jody. Ik was vooral geïnteresseerd in binnen fotografie met gezinnen. Hoe ga je om met een kleine ruimte zonder dat kinderen kunnen rondrennen en spelen?

 

Dankzij Jody's aanwijzingen en tips schoot ik prachtige foto's van 7 gezinnen. Jody en haar studio hebben me zo geïnspireerd dat ik afgelopen maand mijn eigen studio heb geopend. Bedankt Jody voor deze leerzame en interessante dag. Twijfel je nog of je deze portfolio dag moet volgen? Doe het, het is zeker de moeite waard!

@clickhetmoment

- Lisanne - clickhetmoment

Jody_Deijnen_Photography_0768.jpg

portfolio-dAG

De hele dag content maken!

Je wilt...

✓ Je bedrijf naar een hoger niveau tillen

✓ Meer klanten aantrekken
✓ Meer bereik via social media
✓ Content creëren 
✓ Portfolio materiaal schieten
✓ Andere fotografen ontmoeten

En dat allemaal in verschillende settings, met verschillende modellen!

€339.00 excl. BTW

77993f4d-5d03-42e1-aea9-d9917e5f3a14.JPG
potfoliodag

Drie verschillende settings om in te fotograferen + een zwarte achtergrond om portretten te maken.

01.

Meerdere modellen om te fotograferen, van gezin tot zwangere mama-to-be, tot kinderen & een mama met een newborn.

02.

Een overheerlijke lunch en in contact komen met andere fotografen waarmee je samen kunt kletsen over het vak!

03.

Shop je favoriete preset!

DESKTOP PRESETS

De finishing touch van jouw foto! Creëer een snellere workflow en consistentie in je nabewerking met deze presets. Voor de hobby en professionele fotograaf heb ik maanden gewerkt aan het creëren van presets die ik overigens zelf voor al mijn werk gebruik!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek ze hier!

presets
logozonderrand.png
bottom of page