top of page

begeleiding voor
fotografen

Hi, ik ben Jody!

30ish and finding comfort in chaos

Met 10+ jaar aan ervaring in fotografie en ondernemerschap kan ik jou helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze gesprekken bekijken en hoe we jouw creativiteit opnieuw een boost kunnen geven. je kunt alles aan mij vragen!

Ik heb geen geheimen. We kijken samen naar wat jij nodig hebt. Dat kan van alles zijn, van fotograferen, de zakelijke kant, bewerken of alles bij elkaar! Ik pas me aan aan wat jij nodig hebt.

Jody_Deijnen_Photography_0749.jpg
IMG_6580.jpg

mIJN VERHAAL

Toen ik jaren geleden begon met fotograferen, heb ik mezelf alles aangeleerd. Ik begreep mijn camera niet, worstelde met licht en poseren van mensen leek een hele opgave. Er waren genoeg momenten dat ik dacht: "Ik geef het op! Dit is niet voor mij". Ik keek vooral naar andere fotografen en vergat mijn eigen kracht en creativiteit.

Maar mijn passie voor fotografie was te sterk om op te geven. Dus ik zette door, en hoe! Na veel investeren, cursussen volgen en hard werken, begon ik langzaam alles te begrijpen en maakte ik enorme vooruitgang. Toen mijn fotografiebedrijf succesvol werd en steeds meer bekendheid kreeg, ontstond er vraag van andere fotografen. Ik ontdekte mijn plezier in het delen van kennis en besloot workshops te geven, zowel in mijn studio als online, aan fotografen uit Nederland en België.

Nu, met meer dan 10+ jaar ervaring, geniet ik evenveel van het lesgeven als van het fotograferen zelf. Het delen van mijn passie en kennis, en het ondernemen, doe ik met liefde.

Jody_Deijnen_Photography_0715.jpg

"Door Jody durfde ik eindelijk de stap te zetten om voor mezelf te beginnen! Zo blij dat ik het traject bij haar heb gevolgd!"
 

Karlijn

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Deze mentorsessies zijn voor fotografen die niet per se op zoek zijn naar een workshop, maar echt iets persoonlijks willen voor hun eigen stijl van fotograferen. Misschien loop je al een tijdje tegen bepaalde punten aan? Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al een poos bezig bent, of het alleen om het fotograferen gaat of misschien wel alleen om de bedrijfsvoering.

 

Dit is bedoeld om jou weer een duwtje in de goede richting te geven, om je bedrijf weer een boost te geven zodat je weer vol zelfvertrouwen en goede zin verder kunt.

Tijdens deze coaching gaan we ook samen fotograferen! 

€595.00 excl. BTW

Jody_Deijnen_Photography_0743.jpg
Jody_Deijnen_Photography_0733.jpg
coaching

kennismaking

Jouw traject start met een kennismaking. Dit kan telefonisch, via zoom of bij mij in de studio. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we jouw traject gaan plannen!

Jody_Deijnen_Photography_0755.jpg

begeleiding

We gaan een halve dag (3 uur) aan de slag met al jouw vragen. In deze uren mag je mij alles vragen en ga ik je zoveel mogelijk op weg helpen. Dit kan gaan over instellingen, bewerken, bedrijfsvoering, sociale media, portfolio-opbouw enz.

Jody_Deijnen_Photography_0737.jpg

FOTOshoot

We gaan samen fotograferen! Ik regel de modellen, we fotograferen in mijn studio of buiten en zorg ervoor dat jij de foto's kunt gebruiken voor jouw website en portfolio. Dit kan meteen na de coaching in de studio of op een andere locatie tijdens zonsondergang.

SUCCES
VERHALEN

Jody en haar studio hebben me zo geïnspireerd dat ik afgelopen maand mijn eigen studio heb geopend.

Ik was vooral geïnteresseerd in binnen fotografie met gezinnen. Hoe ga je om met een kleine ruimte zonder dat kinderen kunnen rondrennen en spelen?

 

Dankzij Jody's aanwijzingen en tips schoot ik prachtige foto's van 7 gezinnen. Jody en haar studio hebben me zo geïnspireerd dat ik afgelopen maand mijn eigen studio heb geopend. Bedankt Jody voor deze leerzame en interessante dag. 

@clickhetmoment

- Lisanne - clickhetmoment

logozonderrand.png
bottom of page